Η... άλλη τιμωρία της Θύρας 4!

Από paok24.com: Η τιμωρία της Θύρας 4 από τον Σταύρο Κοντονή τελείωσε, μία άλλη είναι σε εξέλιξη...
Πηγή: paok24.com
Η... άλλη τιμωρία της Θύρας 4!

 Το «πρόβλημα» έθιξε φίλαθλος του ΠΑΟΚ που το πρωί έστειλε μήνυμα στο ραδιοφωνικό PAOK24: «Κάντε κάτι να μην σκοράρει η ομάδα μόνο στο άλλο τέρμα. Εμείς προς τη θύρα 4 βαριόμαστε...».

Χιουμοριστικό ήταν, αλλά έκρυβε μέσα του ένα φοβερό γεγονός.

Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δώσει στο γήπεδό του εφτά ματς για όλα τις διοργανώσεις. Το εκπληκτικό είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει σκοράρει ΚΑΝΕΝΑ γκολ στην εστία που βρίσκεται μπροστά από τη θύρα 4! Ούτε ένα...

Ο Αθανασιάδης έβαλε γκολ με τον Άγιαξ απέναντι... Ο Ροντρίγκεζ και ο Τζαβέλλας σκόραραν με τη Ντιναμό Τιφλίδας στο ίδιο τέρμα μπροστά από τις θύρες 7-8. Ο Μπίσεσβαρ και ο Ροντρίγκεζ σκόραραν εκεί, στο 2-1 με τον Παναιτωλικό. Με τη Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε γκολ, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με την Ξάνθη. Ο Ροντρίγκεζ σκόραρε το μοναδικό τέρμα με τον Ηρακλή στο νότιο-ανατολικό τέρμα της Τούμπας και χθες κάτι ανάλογο έγινε με τους Μυστακίδη-Περέιρα.

Αυτή η διαβολική σύμπτωση βέβαια, έχει να κάνει και με το ότι ο ΠΑΟΚ σκοράρει ΜΟΝΟ στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων του, χρονικό σημείο που (τυχαίνει να) τον βρίσκει να υπερασπίζεται το τέρμα της θύρας 4 και να επιτίθεται απέναντι.

Κανένα γκολ λοιπόν στο ένα τέρμα του γηπέδου, κανένα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεων της Τούμπας...

Διαβάστε ακόμη...