«Προβάδισμα λόγω έδρας στον ΠΑΟΚ»

Από gazzetta.gr: Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στο «Πρακτορείο FM 104,9» για το ντέρμπι των «Δικεφάλων» την Κυριακή στην Τούμπα, ενώ σχολίασε και τη διαιτησία στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
«Προβάδισμα λόγω έδρας στον ΠΑΟΚ»

Για όλους και για όλα μίλησε στο ''Πρακτορείο FM 104,9'', ο Κώστας Κατσουράνης. Ο θριαμβευτής του EURO2004, αναφέρθηκε τόσο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όσο και στην Εθνική ομάδα και στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στην καριέρα του, αυτή στην Παναχαϊκή.

Για την μέχρι στιγμής εξέλιξη του Ελληνικού πρωταθλήματος, ο Κατσουράνης τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς και τίποτα δεν μπορούμε να πούμε πως έχει κριθεί. Και ο Ολυμπιακός καινούρια ομάδα είναι, λογικό είναι να χάσει κι αυτός βαθμούς. Ελπίζουμε να έχουμε ένα κανονικό πρωτάθλημα, στο οποίο όλοι θα χάνουν βαθμούς».

Και σε ό,τι αφορά στη διαιτησία των δύο ντέρμπι που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι», απέναντι σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, επεσήμανε: «Με την ΑΕΚ η διαιτησία έπαιξε 50-50. Με τον ΠΑΟΚ έπαιξε λίγο έδρα παραπάνω, αλλά δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα». (σ.σ. από Admin team: Άσε μας ρε Κατσουράνη που δε διαμόρφωσε αποτέλεσμα)

Στη συνέχεια, ο πρώην άσος των Παναχαϊκής, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην «Αετομαχία» της Κυριακής, στο γήπεδο της Τούμπας: «Έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν παύει να είναι ντέρμπι. Παίζουν δυο μεγάλες ομάδες. Στον ΠΑΟΚ του λείπουν ποδοσφαιριστές που πετυχαίνουν γκολ. Χαφ και εξτρέμ. Ωστόσο έχει μια καλή, οργανωμένη ομάδα. Στην ΑΕΚ υπάρχει η αλλαγή προπονητή. Έχει όμως καλούς ποδοσφαιριστές. Αν είναι κλειστό το ματς , θα έχει προβάδισμα η ΑΕΚ. Αν πάρει γρήγορο ρυθμό, αυτό θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Ο Κώστας Κατσουράνης αναφέρθηκε και στην πορεία του Βλάνταν Ίβιτς, ενός νέου ανθρώπου, στον πάγκο του ΠΑΟΚ. «Θα έδινα ευκαιρίες και χρόνο σε νέους ανθρώπους σαν τον Ίβιτς. Βλέπουμε ότι παράγει έργο. Στην Ευρώπη αυτό συμβαίνει. Στην Ελλάδα είμαστε λίγο ανυπόμονοι», τόνισε για να προσθέσει σχετικά με την Εθνική ομάδα: «Έχουμε ξεκινήσει καλά. Όλοι είμαστε δίπλα στην Εθνική Ελλάδας και τον Μίχαελ Σκίμπε. Ευελπιστούμε να δώσουμε το παρόν στα τελικά του Μουντιάλ 2018. Έχουμε βάλει καλές βάσεις».

Ολοκληρώνοντας, ο Κώστας Κατσουράνης αναφέρθηκε και στο μεγάλο αγκάθι του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη υποδομών, εγκαταστάσεων. Αν δεν υπάρχουν, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τους συλλόγους και τις ακαδημίες. Το καλύτερο από όλα είναι να επενδύσει κανείς στις υποδομές».

Διαβάστε ακόμη...