«Να συσπειρωθεί ο κόσμος, DNA ΠΑΟΚτσή ο Σαββίδης»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος και μίλησε για τη μεταγραφή του Ντάντε, το τμήμα μπάσκετ, τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: metrosport.gr
«Να συσπειρωθεί ο κόσμος, DNA ΠΑΟΚτσή ο Σαββίδης»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη μεταγραφή Ντάντε: «Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή όταν φέρνουμε τέτοιους παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ. Κάνουμε πολλές κινήσεις για να το πετύχουμε ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια. Οι παίκτες οι οποίοι φέραμε είναι παγκοσμίου κλάσεως, όπως ο Γκόμεζ και ο Ντάντε».

Για τον κόσμο: «Πρέπει να αγκαλιαστεί η προσπάθεια από τον κόσμο από την αρχή. Εχουμε μόλις 1000 διαρκείας αλλά νομίζω πως δεν είναι αντάξια της φετινής ομάδας. Ο κόσμος μετά και την άφιξη του Ντάντε πρέπει να έρθει ακόμη πιο κοντά και πρέπει να φτάσουμε τουλάχιστον τις 2000. Είναι μεγάλο το νούμερο για βόλεϊ αλλά για αυτόν τον ΠΑΟΚ δεν είναι μεγάλο, αξίζει τον κόπο να δώσει ο κόσμος 50 ευρώ για να δει αυτούς τους αστέρες».

Για το τμήμα μπάσκετ: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, αυτή τη στιγμή τα χρήματα είναι λίγα. Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος και Καραμπέρης είναι θαυματοποιοί. Με τα λίγα χρήματα που διαθέτουν έφτιαξαν μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Κερδίσαμε όμως παρόλα αυτά έναν Αρη μέσα στο Παλέ με το τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς, και ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα».

Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ: «Δεν γίνεται τόσο εύκολα ομάδα γιατί πρέπει να κερδίζεις και εξωαγωνιστικά, γιατί υπάρχει ακόμη ένα κατεστημένο αλλά είμαστε πολύ κοντά στην εξυγίανση. Στο Καραϊσκάκη θα είμαστε εμείς νικητές, και αν γενικά από την αρχή της χρονιάς ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει χάσει ούτε ένα πόντο αν μας έδιναν κάποια πέναλτι αν δεν μας ακύρωναν κάποια γκολ. Δυστυχώς για αυτούς ο ΠΑΟΚ έχει γίνει πολύ μεγάλος με έναν πρόεδρο που δεν λυπάται ούτε τον κόπο ούτε τα χρήματα για να φτιάξει μια ομάδα για να ξαναγίνει όπως παλιά φόβος και τρόμος του ΠΟΚ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από την ομάδα. Και να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα τον ανταμείψει αυτή η ομάδα».

Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ είδαν τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι πρέπει να εξυγιανθεί. Είδαν ότι πρέπει να αλλάξουν τα πάντα και προσπαθούν να είναι κοντά μας. Αυτό που σκεφτόμαστε και αποφασίζουμε εμείς, το σκέφτεται και η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ. Είναι πολύ κοντά στο να απελευθερωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Σαββίδη: «Αν ήσασταν στο τελευταίο συμβούλιο που είχαμε με τον Ιβάν Σαββίδη θα βουρκώνατε με αυτά που ακούσαμε. Το πώς μιλούσε για την ομάδα, θα νομίζατε ότι όταν γεννήθηκε είχε το DNA του ΠΑΟΚτσή μέσα του, έδειξε το πάθος του για αυτή την ομάδα».

Για τη συνάντηση με τον Κοντονή που είχε εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ: «Με Παπάδες και «όπουλους» πρέπει να εξαφανιστούν από τους πίνακες και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σιδηρόπουλος που είναι εξαίρεση δεν ήταν κατάλληλος για να παίξει στο Καραϊσκάκη, είχε άλλον που έπρεπε να βάλουν γιατί θα ακύρωνε το γκολ και θα έβλεπε τις αποβολές».

Για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Κάθε ομάδα θέλει να παίζει με τέτοιους διαιτητές σαν τον Σιδηρόπουλο που θα κόψει το καρπούζι στη μέση. Εμείς δεν μπορέσουμε να παίξουμε με ένα τέτοιο διαιτητή στο Φάληρο, και όρισαν ένα όπουλο που έκανε όργια και φύγαμε ηττημένοι για τη εμφάνιση που κάναμε».

Διαβάστε ακόμη...