Να «χτυπήσει» εκεί όπου υπερτερεί

Από metrosport.gr: Δεν είναι «τελειωμένος» ο ΠΑΟΚ πριν ακόμη αρχίσει το αποψινό ντέρμπι, όπως ορισμένοι εντέχνως επιχειρούν να τον παρουσιάσουν.
Πηγή: metrosport.gr
Να «χτυπήσει» εκεί όπου υπερτερεί

Εξαιτίας της κακής εμφάνισης στο Μπακού και της ήττας από την Καραμπάκ, δημιουργήθηκε αυτό το αρνητικό κλίμα που όμως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα στο Καραισκάκη, αρκεί να πιστέψουν οι παίκτες του στις δυνατότητές τους και να μην εμφανίσουν τα ανεπαρκή στοιχεία που έδειξαν στο πρόσφατο ευρωπαικό παιχνίδι.

Η ανάλυση του αντιπάλου έγινε μετά από την παρακολούθηση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια και η εστίαση στις αδυναμίες που έχουν οι Πειραιώτες αλλά και στα θετικά στοιχεία που έχουν αναδείξει.

Ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι αρκεί να χτυπήσει εκεί που υπερτερεί. Από την ταχύτητα του Ροντρίγκες, του Τζάλμα Κάμπος ή του Μυστακίδη και κυρίως την αποτελεσματικότητα των παικτών θα έρθει η νίκη.

Ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο του στο Καραισκάκη και το έδειξε τα προηγούμενα χρόνια καθώς είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει αποσπάσει τα περισσότερα θετικά αποτελέσματα επί του Ολυμπιακού.

Με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλληλλοκάλυψη και γρήγορες αντεπιθέσεις, ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...