«Στον ΠΑΟΚ δεν θα τολμήσουν να το κάνουν…»

Από arenafm.gr: O Μάλαμας Τεβεκέλης, υπεύθυνος σε θέματα διαιτησίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ , μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλο αλλά και για την αντιμετώπιση του «δικεφάλου» στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Απάντησε και στο ενδεχόμενο να σφυρίξει ο Παππάς , ξανά παιχνίδι του ΠΑΟΚ
Πηγή: arenafm.gr
«Στον ΠΑΟΚ δεν θα τολμήσουν να το κάνουν…»

Όσα είπε ο Μάλαμας Τεβεκέλης στον ArenaFM 89.4:

«Μετά την χθεσινή εμφάνιση δεν είμαστε καλά. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου καλός. Ας ελπίσουμε πως ότι δεν δώσανε χθες, θα τα δώσουν στο «Καραισκάκης» και θα φύγουμε με το διπλό από την Αθήνα».

Για τον ορισμό του Αρετόπουλου: «Από την στιγμή που ο Αρετόπουλος είναι επιλογή του Γκρούτση και του Σωμαρακάκης , είναι αρεστός στον Ολυμπιακό. Όλα τα υπόλοιπα είναι ...να 'χαμε να λέγαμε. Η καλύτερη επιλογή για ένα ντέρμπι είναι αυτός που έχει κάνει μέχρι στιγμής τα λιγότερα ανθρώπινα λάθη, δηλαδή ο Σιδηρόπουλος. Ο Αρετόπουλος δεν θα γίνει ποτέ Δημητρόπουλος και Παππάς. Μην ξεχνάμε επίσης ότι πριν από δυο χρόνια που κερδίσαμε εκεί μέσα, με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη, διαιτητής ήταν ο Αρετόπουλος. Είχαν γίνει λάθη αλλά όχι από τον ίδιο, από τους επόπτες. Αν ήταν άλλος διαιτητής δεν θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Γενικότερα φέτος θα δούμε πολλά λάθη, καθώς έχουν βάλει πολλούς κακούς διαιτητές στους πίνακες».

Θα ορίσουνε ξανά τον Παππά σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ; «Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει. Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουν τόσο χαμηλά. Αυτούς θα το ξεκινήσουν σε άλλα παιχνίδια, που δεν φαίνονται. Στον ΠΑΟΚ δεν θα τολμήσουν να το κάνουν...»

Αναφορικά με τις διαιτησίες φέτος στον ΠΑΟΚ: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν εχθρικές διαιτησίες. Υπάρχει ένα βίωμα το οποίο τους έχει μείνει από τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή ότι δεν επιτρέπεται να κάνετε λάθος , υπέρ του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...