Ψάχνει το…γιατρικό με Κολοσσό

Από inpaok.com: Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι στραμμένο στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο Παλατάκι, για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Πηγή: inpaok.com
Ψάχνει το…γιατρικό με Κολοσσό

Η σεζόν ξεκίνησε με άσχημο τρόπο, αφού η ήττα από την Δόξα Λευκάδας και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, προκάλεσαν απογοήτευση.

Στον Δικέφαλο πήραν την απόφαση να μην προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις και να εμπιστευτούν το υπάρχον ρόστερ, άλλωστε η χρονιά μόλις άρχισε και είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Αν και τα φιλικά διαφέρουν εντελώς από τα επίσημα παιχνίδια, έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την τελευταία νίκη του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα, ήταν 18 Σεπτεμβρίου, όταν επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας στο PAOK Sports Arena για τα "Μαυροσκούφεια", ολοκληρώνοντας τότε με θετικό τρόπο τα πρώτα πέντε εντός έδρας φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Έκτοτε ακολούθησαν έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι δύο επίσημες, με την ομάδα να χάνει και στις έξι. Έτσι, ακόμη κι εάν είναι πάρα πολύ νωρίς, η νίκη με τον Κολοσσό κρίνεται επιβεβλημένη και για το ψυχολογικό κομμάτι αλλά και για την αποφυγή του ... εθισμού στην ήττα.

Άλλωστε, μετά τον αγώνα με τους Ροδίτες, ακολουθεί η εκτός έδρας πρεμιέρα για το FIBA Champions League με την Ρόζα Ράντομ στην Πολωνία (19/10), αλλά και το ντέρμπι με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο». Δύσκολο, λοιπόν, το ξεκινήμα και με δεδομένη μάλιστα την απώλεια του αρχηγού του Δικεφάλου, Βαγγέλη Μαργαρίτη...

Διαβάστε ακόμη...