Στο «κάδρο» ο Μάνταλος για το ΠΑΟΚ- Ηρακλής

Από metrosport.gr: Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου διαιτητών Καβάλας είναι ένας από τους διαιτητές το όνομα του οποίου συζητείται τις τελευταίες ημέρες
Πηγή: metrosport.gr
Στο «κάδρο» ο Μάνταλος για το ΠΑΟΚ- Ηρακλής

Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου διαιτητών Καβάλας είναι ένας από τους διαιτητές το όνομα του οποίου συζητείται τις τελευταίες ημέρες για να οριστεί στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί την επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος, μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Ο Μάνταλος ορίστηκε ως τέταρτος διαιτητής στο αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραισκάκη και ασφαλώς υπάρχουν οι προοπτικές για να διευθύνει το παιχνίδι που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον την επόμενη αγωνιστική.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» το όνομα του Μάνταλου βρίσκεται στο «κάδρο» και μένει να διαπιστωθεί στην πράξη εάν τελικά οριστεί για το παιχνίδι της Τούμπας μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος. Ο 36χρονος Μάνταλος είναι διεθνής και θεωρείται από κύκλους της ΚΕΔ πιο έμπειρος από τον Κύζα που επίσης είναι διεθνής. Ο Σιδηρόπουλος είναι ένας ακόμη διαιτητής που έχει πιθανότητες, αλλά σήμερα θα διευθύνει το ντέρμπι στο Καραισκάκη, επομένως οι προοπτικές είναι λιγότερες. Σε κάθε περίπτωση, μεταφέρουμε ορισμένα στοιχεία και θα περιμένουμε όταν γίνουν οι ορισμοί διαιτητών για την επόμενη αγωνιστική για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμη...