Να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις απόψε ο ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr:Ο απεσταλμένος της «Μ» στην Τσεχία, Γιώργος Ζαΐρης γράφει για την ευκαιρία που έχει ο ΠΑΟΚ για να κάνει άλμα πρόκρισης στους «32» του Europa League.
Πηγή: metrosport.gr
Να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις απόψε ο ΠΑΟΚ

Μια μεγάλη ευκαιρία έχει σήμερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ να κάνει αποφασιστικό βήμα για να ξεχειμωνιάσει στην Ευρώπη και να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση του στη φάση των «32» πριν καν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων.

Στο γραφικό και πανέμορφο Λίμπερετς ο Δικέφαλος σήμερα αντιμετωπίζει ως αντίπαλο ένα τεράστιο «ερωτηματικό». Συνολικά 16 παίκτες της Σλόβαν είχαν μπει σε καραντίνα, με την σημερινή μόλις δυο προπονήσεις έχουν στα πόδια τους και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η ενδεκάδα. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.

Αυτό είναι τεράστιο αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ που πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Αλλά αυτή την παράμετρο δε θα πρέπει να την υποτιμήσει γιατί θα το πληρώσει ακριβά. Ο σοβαρός, πειθαρχημένος ΠΑΟΚ απέναντι σε μια ομάδα που έχει πέρα από τα πρόσφατα προβλήματα και αγωνιστικά, θα πρέπει να μπει από την αρχή του αγώνα για να είναι το «αφεντικό». Μόνος του πρέπει να κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο αυτό για το οποίο ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη και δεν πρέπει να αντιμετωπίσει ως εύκολο το παιχνίδι.

Μπορεί όμως ο ίδιος να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να το κάνει εύκολο το ματς.

Ο Ιβιτς χθες ξεκαθάρισε ότι έχουν αφήσει στην άκρη του μυαλού τους τα προβλήματα της Σλόβαν και αυτό είναι το σωστό και έτσι πρέπει να προσεγγίσει με τους παίκτες του τον αγώνα. Αλλά από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται η έκβαση του αγώνα και πρέπει να μην πετάξει αυτή την ευκαιρία. Η νίκη θα ισοδυναμεί με τεράστιο άλμα πρόκρισης.

Διαβάστε ακόμη...