Καμία υποτίμηση από παίκτες και Ιβιτς στην Ξάνθη

Από metrosport.gr: Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ δεν παρασύρονται από το κακό ξεκίνημα της θρακικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.
Πηγή: metrosport.gr
Καμία υποτίμηση από παίκτες και Ιβιτς στην Ξάνθη

Ούτε κατά διάνοια δεν περνά από το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ και των εκπροσώπων της τεχνικής ηγεσίας η υποτίμηση του αυριανού αντιπάλου, ειδικά μετά τις δύο σερί νίκες του Δικεφάλου στο Πρωτάθλημα και τις αντίστοιχες απώλειες βαθμών της ακριτικής ομάδας. Την περσινή σεζόν ο Δικέφαλος απώλεσε συνολικά τέσσερις βαθμούς από την Ξάνθη.

Μάλιστα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων που είχε γίνει στην Τούμπα, στις 23 Αυγούστου 2015, το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα. Η Ξάνθη, τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά στην έδρα της δυσκόλευε τον ΠΑΟΚ και του δημιουργούσε θέματα. Τώρα όμως, ειδικά μετά το θετικό ξεκίνημα, στην Τούμπα δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώσει στο αυριανό παιχνίδι της Τούμπας την ανωτερότητά του και κερδίσει την Ξάνθη, εκτός από την τρίτη σερί νίκη που θα καταγράψει στο φετινό Πρωτάθλημα, θα καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς, συγκριτικά με την περσινή σεζόν και τους αντιπάλους που αντιμετώπισε.

Δηλαδή τον Παναιτωλικό, τον Αστέρα και καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο με την Ξάνθη. Είπαμε, δεν υπάρχει διάθεση για καμία υποτίμηση στην Ξάνθη και με σοβαρότητα η ομάδα να κερδίσει ένα ακόμη παιχνίδι, ικανοποιώντας και τους φιλάθλους που θα βρεθούν στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...