Euro… PAOK League! (videos)

Aπό inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την Φιορεντίνα. Στο εναρκτήριο ματς των ομίλων του Europa League.
Πηγή: inpaok.com
Euro… PAOK League! (videos)

Η Πέμπτη ωστόσο ήταν η μέρα που είχε... ενδιαφέρον και για τρεις ποδοσφαιριστές με «ασπρόμαυρο» παρελθόν. Ο λόγος για τον Έργκους Κάτσε, τον Ρόμπερτ Μακ και τον Μιγκέλ Βίτορ.

Αρχικά είχαμε την πρώτη παρουσία του 23χρονου Αλβανού μέσου, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, στο αρχικό σχήμα της Βικτόρια Πλζεν απέναντι στην Ρόμα.

Βασικός αγωνίστηκε και ο Ρόμπερτ Μακ στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ζενιτ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο αρχικό σχήμα της Χάποελ Μπερ Σεβα βρέθηκε και ο Μιγκέλ Βίτορ. Ο Πορτογάλος μάλιστα σκόραρε απέναντι στην Ιντερ παγώνοντας το Τζουζέπε Μεάτσα.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά την παρουσία των τριών ποδοσφαιριστών την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League:

Κάτσε: Πρώτη συμμετοχή ως βασικός απέναντι στην Ρόμα (1-1 τελικό). Έβγαλε όλο το 90λεπτο, όντας ο μόνιμος εκτελεστής των στημένων φάσεων της τσέχικης ομαδας.

Ο νεαρός Αλβανός μέσος, μάλιστα έχασε ευκαιρία να σκοράρει στο 70 λεπτό. Όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Ρόμα.

Μακ: Αρχίζει και παίρνει... μπροστά ο Σλοβάκος επιθετικός. Βασικός για δεύτερο συνεχόμενο ματς έβγαλε όλο το 90λεπτο, στην επική ανατροπή της Ζενίτ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ από το 3-0 σε 3-4 συμβάλλοντας τα μέγιστα.

Ο Μακ έβγαλε την ασίστ στον Τζουλιάνο στο 86′ για το 3-3 της ομάδας του, ενώ είχε συμμετοχή και στο 3-2 αλλά και το 3-4!

Βίτορ: Βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Χάποελ Μπερ Σεβα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ίντερ. Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, μάλιστα, άνοιξε τον δρόμο για το τεράστιο διπλό της Χάποελ στο Τζιουζέπε Μεάτσα με προβολή στο 54′.

Διαβάστε ακόμη...