Cycle Fuji race: Αποτελέσματα αγώνων

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι μικροί ποδηλάτες συμμετείχαν στους ποδηλατικούς αγώνες του Α.Σ. ΠΑΟΚ Cycle Fuji race στο κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ μπάσκετ/ Paok Sports Arena.
Πηγή: acpaok.gr
Cycle Fuji race: Αποτελέσματα αγώνων

Οι αγώνες ήταν διασυλλογικοί και τους διοργάνωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ με συμμετοχή από αθλητές κυρίως της Βορείου Ελλάδος. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο πάρκινγκ του γηπέδου σε κυκλική διαδρομή. Στους αγώνες χορηγός ήταν το κατάστημα ποδηλατών CYCLE και το μέλι ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ο οποίος χορήγησε στους πρώτους αθλητές 1 κιλό μέλι. Τέλος παρευρέθηκε και ο ΠΑΟΚτσής ποδηλάτης Ιωάννης Ταμουρίδης ο οποίος συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του ΡΙΟ και μοίρασε αυτόγραφα στους μικρούς αθλητές.

Το Σάββατο οι αγώνες ήταν σε κυκλική διαδρομή τύπου σιρκουί. Οι μικροί αθλητές του ΠΑΟΚ κέρδισαν στις κατηγορίες μίνι μικρά, μίνι μεγάλα και παμπαίδων. Στην κατηγορία Παίδων περιορίστηκαν στη δεύτερη και Τρίτη θέση.

Την Κυριακή διεξήχθηκε ένας αγώνας ατομικής χρονομέτρησης και σύμφωνα με τα αποτελέσματα του αγώνα οι καλύτεροι αθλητές προκρίθηκαν σε τετράδες 4 cross όπου οι 2 καλύτεροι προκρινόταν για τους τελικούς.

Οι αθλητές μας κέρδισαν στο σύνολο και από τις 2 μέρες 13 μετάλλια δείχνοντας τη δυναμική τους για τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2016.

Συνολικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...