Δεν σφυρίζουν τον ΠΑΟΚ οι «ανεπιθύμητοι»!

Από metrosport.gr: Η απόφαση του ΠΑΟΚ να συναινέσει στην έναρξη του πρωταθλήματος με όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, έχει μία εξήγηση.
Πηγή: metrosport.gr
Δεν σφυρίζουν τον ΠΑΟΚ οι «ανεπιθύμητοι»!

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν λάβει διαβεβαιώσεις πως στα παιχνίδια Πρωταθλήματος τα οποία θα διεξαχθούν έως την ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν εκλογές στην ΕΠΟ, δεν πρόκειται να σφυρίξουν στους αγώνες της ομάδας, διαιτητές οι οποίοι θεωρούνται ανεπιθύμητοι.

Πρώτος και καλύτερος σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται ο Ανδρέας Παππάς που είχε διευθύνει τον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Δεύτερος στην λίστα των ανεπιθύμητων είναι ο Ηλίας Σπάθας, ενώ τρίτος είναι ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος ενώ τέταρτος όπως είχε γράψει η «Μ» είναι ο Μήτσιος.

Υπάρχουν κι άλλα ονόματα διαιτητών για τα οποία έθεσε «βέτο» ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις. Μένει να διαπιστωθεί, εάν αυτές οι προφορικές δεσμεύσεις που έλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εφαρμοστούν στην πράξη.

Διαβάστε ακόμη...