Σημείο αναφοράς ο δραστήριος ΠΑΟΚ

Η γενικότερη αλλαγή στο προφίλ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που συντελείται τα τελευταία χρόνια σε οργανωτικό επίπεδο και αντανακλάται γενικότερα στις εξωαγωνιστικές δράσεις της, τυγχάνει αναγνώρισης κι επιβράβευσης εντός κι εκτός συνόρων.
Πηγή: novasports.gr
Σημείο αναφοράς ο δραστήριος ΠΑΟΚ

Η γενικότερη αλλαγή στο προφίλ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που συντελείται τα τελευταία χρόνια σε οργανωτικό επίπεδο και αντανακλάται γενικότερα στις εξωαγωνιστικές δράσεις της, τυγχάνει αναγνώρισης κι επιβράβευσης εντός κι εκτός συνόρων. Η πλέον πρόσφατη έρχεται από το γνωστό ιστότοπο περί θεμάτων γύρω από τα των ομάδων, soccerbible, με ιδιαίτερη αναφορά στο περιοδικό της ΠΑΕ Toumba magazine. Ενδεικτική είναι η αναφορά και της ίδιας της ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της με σύνδεσμο που παραπέμπει στην αντίστοιχη του συγκεκριμένου ιστότοπου. Πιο συγκεκριμένα: «Το κορυφαίο περιοδικό στον κόσμο σε θέματα design και ποδοσφαιρικής κουλτούρας, το Soccer Bible αποτελεί έναν από τους πλέον πιστούς θαυμαστές κι αναγνώστες του Toumba Magazine. Κι αυτό από μόνο του αποτελεί ένα παράσημο.

Η ηλεκτρονική σελίδα του Soccer Bible παρουσιάζει ανελλιπώς τις δημιουργίες του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ κάνοντας στα κείμενά της ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο για το Toumba Magazine όσο και για την γενικότερη φιλοσοφία και εικόνα του συλλόγου που κερδίζει συνεχώς πόντους κι αναγνώριση.
Τα σχόλια του Soccer Bible ισχυροποιούν το brand value του ΠΑΟΚ σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αγορά και τοποθετούν την ομάδα μας ανάμεσα στις κορυφαίες στον τομέα οπτικής επικοινωνίας. Χαρακτηριστική είναι η παρουσίαση για το πέμπτο τεύχος του Toumba Magazine:

«Χορεύοντας με ξεχωριστό στυλ στους ρυθμούς της δικής της αρκετά... εύγευστης συμφωνίας, η ομάδα του ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα ακόμα τεύχος του επίσημου περιοδικού της. Συνεχίζοντας σε μία συγκεκριμένη γραμμή, έξυπνα σχεδιασμένη στο σύνολό της, αυτό το «πλοίο» συνεχίζει να πλέει στο ρεύμα των κορυφαίων.
Το Toumba Magazine είναι μια κατηγορία μόνο του όταν μιλάμε για την επίσημη επικοινωνία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου. Η διάθεση του χρόνου και των πόρων προκειμένου να παραδώσεις ένα τέτοιο προϊόν αποτελούν παρακαταθήκη για τη συνολική εικόνα του συλλόγου. Δίχως να σταματούν ούτε για κολατσιό, οι σκληρά εργαζόμενοι στον ΠΑΟΚ ξεκάθαρα πασχίζουν για να παράγουν ένα τόσο ισχυρό δημιουργικό προϊόν. Η ανασκόπηση της περασμένης σεζόν είναι μία ακόμα άψογη προσθήκη που έχει το βλέμμα της σε όσα πέρασαν.
Η παρουσίαση... χτυπά στον αναγνώστη τη στιγμή που η γεωμετρία και η χρήση των infographics αναλαμβάνουν το δικό τους μερίδιο, ενώ η φωτογραφία και η θεματολογία προσφέρουν ένα βαθύτερο κομμάτι ποδοσφαιρικής κουλτούρας, το οποίο περιλαμβάνει από την παρουσίαση γηπέδων μέχρι την εστίαση σε παίκτες όπως τον κ. Μπερμπάτοφ τον ίδιο» .

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...