Καραμπάχ: Το παιδί του πολέμου μεγάλωσε…

Από metrosport.gr: Η πιο ισχυρή ομάδα του Αζερμπαϊτζάν θέλει να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ και Σλόβαν Λίμπερετς. Μπορεί;
Πηγή: metrosport.gr
Καραμπάχ: Το παιδί του πολέμου μεγάλωσε…

Μπορεί να μην προκαλεί τρόμο στο άκουσμά της αλλά χρειάζεται προσοχή. Ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες και αυτή τη στιγμή η κορυφαία στο Αζερμπαϊτζάν. Έχει τους περισσότερους οπαδούς της χώρας κυρίως γιατί είναι η μοναδική στη λίγκα που προέρχεται από την περιοχή του... πολέμου, το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και επιθυμεί αυτή τη φορά να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Πρώην ποδοσφαιριστής ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ βρίσκεται στον πάγκο της Καραμπάχ από το 2008. Αυτός την οδήγησε στους συνεχείς τίτλους και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

ΑΣΤΕΡΙ: Ο Ντλόβου είναι η μεγάλη μεταγραφική προσθήκη της Καραμπάχ της φετινή χρονιά. Προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά στην Ανόρθωση ενώ έχει συμμετοχές και στην εθνική της Νότιας Αφρικής.

ΕΔΡΑ: Για τους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων χρησιμοποιεί κυρίως το Τοφίκ Μπαχράμοφ που είναι ένα σύγχρονο γήπεδο χωρητικότητας 31.200 φιλάθλων

Διαβάστε ακόμη...