«Έπρεπε να πάρει νωρίτερα επιθετικό ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μήτογλου και σχολίασε τον αποκλεισμό του Άγιαξ από τη Ροστόφ, αλλά και την ενίσχυση που ψάχνει ο Δικέφαλος στη θέση του σέντερ φορ.
Πηγή: metrosport.gr
«Έπρεπε να πάρει νωρίτερα επιθετικό ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μήτογλου:

Για την πρόκριση της Ροστόφ: «Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Ήταν άδικο για όταν ΠΑΟΚ να χαθεί η πρόκριση από τον Άγιαξ, λόγω των ευκαιριών και των προϋποθέσεων που υπήρχαν. Ο Άγιαξ έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και παίζει παντού έτσι. Είδα ότι έχασε εύκολα ο Άγιαξ, αλλά αυτοί το βλέπουν διαφορετικά».

Για το γεγονός ότι τώρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αναζήτηση σέντερ φορ: «Δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί δεν ξέρω πως σκέφτεται το τεχνικό τιμ. Από τη στιγμή που χάθηκε η πρόκριση, τώρα θεωρούν ότι χρειάζεται σέντερ φορ η ομάδα. Είναι απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου. Ίσως θα έπρεπε να μεριμνήσουν να κάνουν νωρίτερα αυτή την κίνηση, για να έρθει και το αποτέλεσμα. Δεν γίνεται τώρα ξαφνικά να χρειάζεται. Θα έπρεπε να έρθει νωρίτερα σέντερ φορ που θα έπαιζε αμέσως. Δεν ξέρω πως θα δημιουργηθεί το κλίμα, γιατί ξεκίνησε η ομάδα με μια βάση. Τώρα κατάλαβαν ότι χρειάζεται ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι».

Για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται: «Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν ξεκαθαρίζουν την τελευταία στιγμή. Τελειώνουν τώρα οι μεταγραφές, έχουν γίνει συζητήσεις, έχουν παρθεί αποφάσεις. Αλλά τα αποτελέσματα δεν βγαίνουν σε μια μέρα. Θεωρώ ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν εδώ και καιρό, απλά ακούστηκε τώρα ότι θα φύγουν οι παίκτες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να μένεις στα ίδια και τα ίδια».

Για το πώς βλέπει τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: «Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι έχει κάνει κάποιες κινήσεις στο κομμάτι των μεταγραφών και φαίνεται ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάποιον παίκτη. Το σημαντικό είναι η προσαρμογή των παικτών και η φιλοσοφία που θα περάσει ο προπονητής. Επίσης, ρόλο παίζει η ενέργεια που θα βγάλουν μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αν βγάλει σταθερότητα εντός και εκτός έδρας, τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά και πιστεύω θα πάμε καλύτερα στο μέλλον».

Διαβάστε ακόμη...