«Μεγάλο πάθος στον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο Λίαμ Λόρενς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για 1,5 χρόνο και συγκεκριμένα όλη τη σεζόν 2012-13 και τη μισή περίοδο 2013-14, μετρώντας συνολικά 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ και 6 ασίστ.
Πηγή: inpaok.com
«Μεγάλο πάθος στον ΠΑΟΚ»

Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 35 του (είναι γεννημένος στις 14/12/1981) ο Ιρλανδός συνεχίζει την καριέρα του στην Μπρίστολ Ρόβερς και σε συνέντευξη του στο «Sky Sports» αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, υμνώντας τους οπαδούς του Δικέφαλου!

Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή το γεγονός ότι ο Λόρενς έχει παίξει σε έξι ομάδες που έχουν ανέβει κατηγορία στην Αγγλία, κάτι το οποίο είναι αξιοσημείωτο!

Η πρώτη ήταν με την Μάνσφιλντ. Μετά ανέβηκε δύο φορές με τη Σάντερλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ και άλλη μία με την Στόουκ. Ακολούθησε μία άνοδος με την Σριούσμπερι (σε πιο μικρή κατηγορία) και τελευταία στη λίστα του ήταν η σημερινή ομάδα που αγωνίζεται, η Μπρίστολ Σίτι, η οποία κέρδισε και αυτή την άνοδό της!

Το ρεπορτάζ του «Sky Sports» σημειώνει ότι μετά την οικονομική κρίση της Πόρτσμουθ, ο Λόρενς βρέθηκε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ και γνώρισε τους τρελούς οπαδούς του Δικέφαλου.

«Ήξερα ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, αλλά υπήρχε περισσότερο ένταση και πάθος από όσο φανταζόμουν. Αν δεν πάρεις αποτελέσματα τότε στην πέφτουν και οι δικοί σου οπαδοί!», θυμήθηκε ο Ιρλανδός.

Ο Λόρενς είχε πετύχει και ένα ωραίο γκολ σε μία νίκη επί του Άρη με 4-1 τη σεζόν 2012-13 και παρότι έμεινε μόλις 1,5 χρόνο στον ΠΑΟΚ δεν έκρυψε ότι είχε ωραίες εμπειρίες: «Πρέπει να είσαι ψυχικά δυνατός για να επιβιώσεις εκεί, αλλά πραγματικά πέρασα καλά στο διάστημα που έμεινα στον ΠΑΟΚ. Μετά την Πόρτσμουθ που είχε οικονομικά προβλήματα ο μάνατζέρ μου μίλησε με κάποιον στην Ελλάδα και έτσι παρουσιάστηκε η πρόταση από ένα εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας, του ΠΑΟΚ. Η ζωή ήταν ωραία εκεί...»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...