"Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επιθετικό για να ανεβάσει την απόδοσή του ο Κλάους"

Για όλους και για όλα μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Πηγή: metrosport.gr
"Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επιθετικό για να ανεβάσει την απόδοσή του ο Κλάους"

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την πίκρα του για την ήττα του ΠΑΟΚ που σήμαινε και τον αποκλεισμό από τα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα μίλησε και για το πως βλέπει φέτος την ομάδα του «Δικεφάλου».

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ : «Δεν κύλησαν καλά τα πράγματα, είμαστε λίγο τρελαμένοι, υπομονή σε όλο τον κόσμο, τι να κάνουμε, η μπάλα τιμωρεί. Όταν μπαίνεις από τα αποδυτήρια με 1 – 0, όταν στο 40 λεπτό το κάνεις 1 – 0 νομίζω ότι εκεί τελειώνουν όλα. Έχεις άλλες δύο ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύεσαι, αυτό λέμε, η μπάλα τιμωρεί».

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη : «Τι να κάνουμε άλλη μία πίκρα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Αθανασιάδη, εντάξει κι ο Αθανασιάδης έχει τρελαθεί με τα γκολ που έχει χάσει, άλλο τι να πούμε; Το παιδί ακούει πάρα πολλά γι' αυτό δε θέλω να μιλήσω γι' αυτόν. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση τα γκολ που έχει χάσει, γι' αυτό έχει τρελαθεί όλος ο κόσμος κι αν έμπαινε το γκολ του Μυστακίδη στο 86 δε θα μιλούσε κανείς για τον Αθανασιάδη. Αυτή είναι η μπάλα».

Για τη διαιτησία : «Θέλει και τύχη και η διαιτησία ήταν κατά του ΠΑΟΚ χθες, όλα μαζί. Χαθήκαν ευκαιρίες, η διαιτησία μας εκνεύρισε, άλλος διαιτητής δε νομίζω να έδινε αυτό το πέναλτι. Μεγάλο όνομα, αλλά όταν βλέπεις αυτό τον κόσμο πρέπει να παίξεις 50 – 50, αυτός έπαιξε 80 – 20 υπέρ του Άγιαξ. Δεν δίνεται αυτό το πέναλτι, είναι πολύ τραβηγμένο. Θα μπορούσε ο Κλάους να το καθαρίσει το ματς και να λέμε άλλα πράγματα».

Για το πως βλέπει τον φετινό ΠΑΟΚ : «Γενικά,είναι καλύτερος από πέρυσι, πρεσάρει σε όλο το γήπεδο. Δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Όλοι θέλαμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Το έχουμε βαρεθεί το Γιουρόπα Λιγκ. Δυο ματς ακόμη έμεναν και θα μπαίναμε στους ομίλους. Χρειάζεται σέντερ φορ για να ανεβάσει την απόδοσή του ο Κλάους κι ας μην παίζει ο άλλος που θα πάρει. Εγώ τον αγαπάω τον Κλάους και τον εκτιμώ, αλλά τέτοια γκολ δεν χάνονται. Σε τέτοια ματς θα σου δοθούν μία ή δύο ευκαιρίες και άμα δεν τις κάνεις γκολ είδαμε τι γίνεται. Η μπάλα τιμωρεί. Δεν μπορώ να ηρεμήσω από χθες αλλά η ομάδα είναι χίλιες φορές καλύτερη από πέρυσι».

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε στον αγώνα με τον Άγιαξ : «Ο Μάτος μου άρεσε πολύ, ο Χαρισάκος μου άρεσε πολύ αλλά τον ξέραμε, μιλάω για τους διακριθέντες, ο Τζαβέλλας μου άρεσε, χθες ήταν πάρα πολύ καλός».

Για τον Ίβιτς : «Δε θέλω να μιλήσω για Ίβιτς, είναι νέος προπονητής, θα μπορούσε να το πάρει χθες δε φταίει αυτός. Έκανε κάποια λαθάκια. Εγώ δε θα έβγαζα τον Χαρίση, αλώνιζε όλο το γήπεδο, πρέσαρε παντού, μάρκαρε παντού, λέω εγώ με το μυαλό μου. Αυτός είδε ότι έκανε πολλά χιλιόμετρα και τον έβγαλε. Εγώ τον δικαιολογώ. Αν έμπαινε του Μυστακίδη θα μιλούσαμε όλοι για την πρόκριση, θα είμασταν χαρούμενοι, η πικρία είναι πικρία».

Διαβάστε ακόμη...