«Θα είναι λάθος του Άγιαξ να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ – Καζάνι η Τούμπα»

Aπό sport-fm.gr: Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ και του Άγιαξ Χέντβιγκες Μαντούρο... προειδοποίησε τον «Άιαντα» εν όψει της κόντρας με τον «δικέφαλο του Βορρά», μιλώντας παράλληλα με κολακευτικά λόγια για την Τούμπα.
Πηγή: sport-fm.gr
«Θα είναι λάθος του Άγιαξ να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ – Καζάνι η Τούμπα»

«Θα είναι λάθος του Άγιαξ να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ – Καζάνι η Τούμπα»

Προσοχή πρέπει να δείξει ο Άγιαξ στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως ανέφερε ο Χέντβιγκες Μαντούρο στην ολλανδική «Telegraaf».

«Θα είναι λάθος αν ο Άγιαξ υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά ο νυν παίκτης της Γκρόνινγκεν, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ το 2010 που ήρθε με δύο ισοπαλίες:

«Το γεγονός αυτό καθιστά το τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League πολύ ιδιαίτερο. Θα προσπαθήσω να παραβρεθώ στον αγώνα στο Άμστερνταμ. Κρατάω το τεράστιο πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και τις όμορφες συνθήκες που είχα στο διάστημα της παραμονής μου εκεί».

Για την εικόνα που έχει από τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά με 4-3-3, έχει γρήγορα εξτρέμ, όπως ο διεθνής Σλοβάκος Ρόμπερτ Μακ και οι Ζάιρο - Ροντρίγκες, ο τελευταίος έπαιξε στην ακαδημία νέων Φέγενορντ. Έχουν έναν ισχυρό επιθετικό μπροστά τον Στέφανο Αθανασιάδη ενώ είχαν και τον έμπειρο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Ρόμπερτ Μακ και τα θετικά σχόλια που τον συνοδεύουν: «Είχε μια καλή σεζόν, αλλά θα σταθώ και στον Δημήτρη Πελκα που είναι ένα μεγάλο ταλέντο με καλή τεχνική».

Επίσης, αναφέρθηκε και στη δυναμική της έδρας του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός στο σπίτι του συνήθως παίζει πολύ καλύτερα από ό, τι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό οφείλεται στην φανταστική ατμόσφαιρα του γηπέδου, την Τούμπα.

Αυτό που συμβαίνει εκεί δεν είναι φυσιολογικό και θα το διαπιστώσει και ο Άγιαξ. Μπορεί να είναι ένα καζάνι. Όχι πράγματι, είναι ένα καζάνι».

Διαβάστε ακόμη...