“Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ”!

Από arenafm.gr: Ένα ζήτημα που βρίσκεται ψηλά, ίσως και ψηλότερα όλων, στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου είναι αυτό της απόκτησης ενός τερματοφύλακα, που πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ.
Πηγή: arenafm.gr
“Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ”!

Από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν στους ανά την Ευρώπη γκολκίπερ, είναι αυτή του Ντενίς Μπόικο, που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Μπεσίκτας τις επόμενες ημέρες. Το arenafm.gr έψαξε και βρήκε τον Ουκρανό τερματοφύλακα στο Κίεβο, όπου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, πριν αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Αρχικά ο 28χρονος ανέφερε: «Την επόμενη εβδομάδα θα πάω στην Κωνσταντινούπολη, για να μιλήσω με την Μπεσίκτας, σχετικά με το μέλλον μου. Διαβάζω και μαθαίνω διάφορα, αλλά θα μπορώ να πω πολλά περισσότερα όταν μιλήσω με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας».

Σε ερώτηση που του έγινε, για το αν γνωρίζει κάτι σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο Μπόικο απάντησε χαρακτηριστικά λέγοντας: «Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζερ μου, εγώ το μόνο που θέλω να είναι να αγωνίζομαι και να νιώθω σημαντικός σε μια ομάδα. Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ καθώς είναι μια ομάδα γνωστή στην Ευρώπη και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ εκεί, ωστόσο αυτή την περίοδο προέχει να ξεκαθαρίσω το μέλλον μου με την Μπεσίκτας. Σίγουρα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε νεότερα και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Σχετικά με το ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου, ο Ουκρανός γκολκίπερ απάντησε: «Δεν γνωρίζω αν όντως η Ντιναμό με θέλει, πάντως δικός μου πρωταρχικός στόχος είναι να παίξω σε ομάδα εκτός Ουκρανίας, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω την δυναμική της Ντινάμο. Η εμπειρία στην Τουρκία, με έκανε να θέλω να συνεχίσω να παίζω εκτός Ουκρανίας».

ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ... ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν σχολιάζει κάτι για την υπόθεση Μπόικο, με την τελευταία τοποθέτηση του να αναφέρει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουκρανό τερματοφύλακα, ωστόσο ο Δικέφαλος σε περίπτωση που ενδιαφερθεί για τον 28χρονο γκολκίπερ, θα παίξει... μόνος για την απόκτηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, πλέον η Ντιναμό Κιέβου δεν ασχολείται με την περίπτωση του, καθώς η τετράδα των τερματοφυλάκων της, έχει κλείσει για την επόμενη σεζόν με τους Σοφκόφσκι, Ρίμπκα, Ρούντκο και Μπούστσαν.

Τα όσα ακούστηκαν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς δεν έχει προταθεί καν ο παίκτης στους «ερυθρόλευκους», ενώ το φημολογούμενο «φλερτ» με την Έβερτον, όσο περνούν οι μέρες ατονίζει, καθώς η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, άλλαξε τα δεδομένα στην ομάδα του Λίβερπουλ.

Διαβάστε ακόμη...