«Τρέλα για το χάντμπολ και τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Η Έλλη Κουμιτσάρσκα αποτελεί τη νέα προσθήκη στο προπονητικό τιμ της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου και σε δηλώσεις της στο INPAOK εμφανίστηκε ιδιαίτερα ορεξάτη για τη νέα επαγγελματική της πρόκληση.
Πηγή: inpaok.com
«Τρέλα για το χάντμπολ και τον ΠΑΟΚ»

Η κορυφαία στο χώρο Βουλγάρα προπονήτρια θα βρίσκεται στο πλευρό της Γρηγορίας Γκόλια στον πάγκο του ΠΑΟΚ και θα αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες του τμήματος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε η έμπειρη τεχνικός:

«Πιστεύω πραγματικά πως είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργαστώ με μία ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε πως ο στόχος της ομάδας είναι οι κατακτήσεις του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος στην Α1 Γυναικών, αλλά φέτος εμείς θέλουμε να βάλουμε και έναν άλλο στόχο: να ενώσουμε με επιτυχία τα νέα ταλέντα που θα έρθουν στελεχώσουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Κάτι τέτοιο μας ενδιαφέρει πάρα πολύ ώστε τα κορίτσια που θα έρθουν και έχουμε κάνει επαφή μαζί τους όντως να έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν τεχνικά, να μπορέσουν να ακολουθήσουν τακτικά την ομάδα και κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσουν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτός είναι ένας από τους μεγάλους στόχους που έχουμε σαν ομάδα».

Είμαι έκπληκτη από την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και αναφέρομαι ειδικότερα στον Δημήτρη Χασεκίδη και τη Γρηγορία Γκόλια με τους οποίους έχω καθημερινή επικοινωνία. Για μένα η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μία συνεργασία. Ίσως δε θα προχωρούσα σε αυτό το βήμα αν δεν ένοιωθα έτσι».

«Θα είμαι βοηθός της κυρίας Γκόλια στη γυναικεία ομάδα και θα αναλάβω τα τμήματα των Νεανίδων και των Κορασίδων. Εγώ από την πλευρά μου αποφάσισα πως για να υπάρχει μια ομαλή και επιτυχής συνέχεια στην ομάδα θα ασχοληθώ και με τις Παγκορασίδες Α'. Πλέον το βλέπω σαν κάτι δικό μου και θέλω να κάνω το καλύτερο γι αυτό. Μια μεγάλη ομάδα χωρίς υποδομές κάποια στιγμή θα «φρενάρει» και κάτι τέτοιο δε θέλουμε να συμβεί σε καμία περίπτωση στον ΠΑΟΚ».

«Είναι πολύ σημαντικό τα τμήματα υποδομής να είναι καλοδουλεμένα και σε αυτό συμφωνούμε πλήρως στην ομάδα καθώς όπως προανέφερα κάτι τέτοιο είναι ο δεύτερος μεγάλος στόχος μας (πέραν του νταμπλ) για τις επόμενες σεζόν. Τα ταλέντα που θα έρθουν πρέπει να έχουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν, για να γίνει αυτό όμως προϋποθέτει την προσωπική τους εξέλιξη και δουλειά και είμαι σίγουρη πως όλες οι αθλήτριες έχουν την όρεξη και είναι συνειδητά στον αθλητισμό ώστε να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Θέλουν να μεγαλώσουν και να προσφέρουν στο χάντμπολ, έχουν πολύ υψηλούς στόχους και όλο το μέλλον βρίσκεται μπροστά τους».

«Μακάρι η εξέλιξη σε κάποιες συζητήσεις που κάνουμε να είναι θετικές και να έρθουν κάποιες νέες παίκτριες στον ΠΑΟΚ.
Υπάρχει η θέληση και η εμπιστοσύνη που χρειάζεται. Εγώ και η κα Γκόλια έχουμε τις ίδιες σκέψεις και την ίδια τρέλα για το χάντμπολ, οπότε όλα θα πάνε καλά. Είμαι πολύ αισιόδοξη».

Διαβάστε ακόμη...