«Όχι σε πρόταση από Ελλάδα για Σούνκε»

Aπό gazzetta.gr: Πρόταση ύψους 1, 5 εκατ. ευρώ από ελληνική ομάδα για την απόκτηση του Γιόναταν Σούνκε, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε το gazzetta.gr βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε ο πως απέρριψε ο πρόεδρος της Εστουδιάντες, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.
Πηγή: gazzetta.gr
«Όχι σε πρόταση από Ελλάδα για Σούνκε»

Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε πως ο Γιόναταν Σούνκε αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, η Εστουδιάντες φαίνεται πως απέρριψε πρόταση 1.5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του παίκτη.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, τόνισε πως παρά το γεγονός πως η πρόταση ήταν συμφέρουσα για τους «Φοιτητές», τελικά αποφάσισε να την απορρίψει, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta που σας τόνισε το γεγονός πως η Εστουδιάντες δεν θέλει να τον χάσει, αλλά φαίνεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του φαίνεται πως έχει δείξει και η Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ο μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Γκουαντισένγκο, φαίνεται διατεθειμένος να πιέσει τον σύλλογο για τη μεταγραφή του πελάτη του.

Διαβάστε ακόμη...