Όταν ο Ζοζούλια… δέρνει (videos)

Από inpaok.com: Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το INPAOK , ο Ρομάν Ζοζούλια μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ανέφερε πως βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Όταν ο Ζοζούλια… δέρνει (videos)

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, μάλιστα δεν διέψευσαν το θέμα όπως κάνουν συνήθως. Ενώ ανέφεραν πως σχόλια θα κάνουν μόνο μετά τις υπογραφές των συμβολαίων και τις ανακοινώσεις των παικτών.

Ο 26χρονος Ουκρανός επιθετικός πάντως έχει γίνει δύο φορές αρνητικός πρωταγωνιστής στην καριέρα του, συμμετέχοντας σε δύο επεισόδια...

Η πρώτη... έκρηξη του Ζοζούλια είχε έρθει στις 27 Φεβρουαρίου του 2014, με τον διεθνή επιθετικό στην αναμέτρηση της Ντνίπρο με την Τότεναμ στο Λονδίνο για την φάση των «32» του Europa League, να αποβάλλεται στο 62′ με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης επειδή έριξε... κουτουλιά εκτός φάσης στον Γιαν Φερτόγκεν.

H πιο... πρόσφατη έκρηξη θυμού του Ζοζούλια ήταν στις 10 Απριλίου του 2016, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ντνίπρο με την Ζόρια Λουχάνσκ. O 26χρονος επιθετικός ήταν εκτός αποστολής, ωστόσο με την λήξη της αναμέτρησης επιτέθηκε στον διαιτητή, προκαλώντας γενική σύρραξη...

Η ενέργεια αυτή του Ζοζούλια, μάλιστα του απέφερε πολύ βαριά καμπάνα από την ουκρανική ομοσπονδία, καθώς τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από τους αγώνες πρωταθλήματος, μέχρι τις 18 Νοεμβρίου του 2016. Τιμωρία η οποία ωστόσο ισχύει μόνο για το πρωτάθλημα Ουκρανίας.

Διαβάστε ακόμη...