Δεν τα κατάφεραν οι Παμπαίδες ...

Από handball.org.gr: Ακριβώς μία εβδομάδα μετά τον μεταξύ τους τελικό στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ, Ολυμπιακός Κερατσινίου και Βριλήσσια θα αναμετρηθούν στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΟΠΕΝ Παμπαίδων, αύριο στις 12:00 στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας.
Πηγή: handball.org.gr
Δεν τα κατάφεραν οι Παμπαίδες ...

Νωρίτερα στις 09:45 ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον Φίλιππο Βέροιας στον μικρό τελικό του Danaon Cup που θα κρίνει το χάλκινο μετάλλιο.

Στον 1ο ημιτελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε 28-27 του ΠΑΟΚ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε. Η ομάδα του Κερατσινίου έλεγχε το ματς και ήταν μπροστά στο σκορ συνέχεια. Μάλιστα προηγήθηκε 26-23 και 27-24 στο 48:23, αλλά ο «δικέφαλος» μείωσε σε 27-26 και έχασε τετ α τετ και αιφνιδιασμό για να ισοφαρίσει. Η ομάδα του Πειραιά άντεξε και «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ (28-26) είκοσι δευτερόλεπτα πριν το φινάλε για να μειώσει σχεδόν στην εκπνοή ο ΠΑΟΚ στο τελικό σκορ.

Αυτός είναι η 5ος τελικός για την συγκεκριμένη φουρνιά του Ολυμπιακού μέσα σε δύο χρόνια (2014-2016), αφού το 2014 κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μίνι και της ΕΣΧΑ, το 2015 το πρωτάθλημα Παμπαίδων Β΄ της ΕΣΧΑ και φέτος έχουν κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ των Παμπαίδων Α' και βρίσκονται στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος!

Δηλώσεις

Αντώνης Κουλακάρης (προπονητής Ολυμπιακού): «Κέρδισε η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη. Και εμείς αξίζαμε τη νίκη και ο ΠΑΟΚ. Μπράβο στα παιδιά, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Είναι αλήθεια ότι τα πολλά παιχνίδια που έχουμε παίξει μας έχουν βοηθήσει. Μιλάω με άλλους συναδέλφους και έχουν σοβαρό πρόβλημα στις περιοχές τους, αφού μπορεί να παίζουν όλη τη χρονιά 4-5 ματς».

Γιάννης Μπιζέτας (τεχνικός ΠΑΟΚ): «Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε τουλάχιστον αμυντικά. Ολυμπιακός μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Δεν είχαμε και την απαραίτητη ενέργεια για να ανταποκριθούμε. Πήραμε κάποιες μπάλες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ. Είναι και θέμα τύχης. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά και πολύ υπερήφανος για αυτούς».

Τα πεντάλεπτα:4-2,7-6,10-9,13-11,14-14(ημχ.)18-17,19-17,21-21,24-23,28-27

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Κουλακάρης Αντώνης): Σάμιος ,Κουκουλάς 2 , Βλάχος , Κωστόπουλος , Γιαννακόπουλος , Βαζαίος 6 , Παλαιτσάκης , Καρατζής 1 , Μιχαλόπουλος, Ανριον 6 , Ξυπνητός4 , Μουσούλης, Νάκος 9, Πασχάλης , Μάρκου , Κεμπισόγλου , Σωτηρίου, Μαρινάκης, Βουλγαράκης

ΠΑΟΚ (Μπιζέτας Γιάννης): Μπαμπατζανίδης 2 , Τεληκώστογλου Ε. 4 ,Τεληκώστογλου Μ. 3 ,Κυριακίδης , Γιορανίδης 5 , Λαμπούδης , Παπαγιωτάς2 ,Σαχίνης3 , Νατσιόπουλος ,Σακαλάκης ,Φρειδερίκος , Χατζηγεωργιάδης 8, Μαλανδρής , Κοντούδης ,Βελισσαρίου , Σμαραγδής , Σταγώνας, Φράγκης Ι. , Φράγκης Κ. ,Μαρίνος, Ζερβίδης, Πετσανίδης , Μπαργιώτας, Τσακαλίδης

Διαιτητές : Αβράμης -Τζαφερόπουλος , Δίλεπτα : 4-1 , Πέναλτι : 4/6-1/3

Διαβάστε ακόμη...