Οι περιζήτητοι του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ, που βρίσκονται σε καλές ποδοσφαιρικά ηλικίες, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού, οι οποίες ενδιαφέρονται (επίσημα ή ανεπίσημα) για την απόκτησή τους.
Πηγή: inpaok.com
Οι περιζήτητοι του ΠΑΟΚ

Ρόμπερτ Μακ, Εργκούς Κάτσε, Γκόικο Τσίμιροτ, Γκάρι Ροντρίγκες και Στέφανος Αθανασιάδης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των παικτών του Δικέφαλου που έχουν ξεχωρίσει σκάουτερ άλλων συλλόγων.

Και δεν είναι οι μόνοι...

Πριν λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Ανόρθωσης (ύψους 500.000 ευρώ) για παραχώρηση του Ευθύμη Κουλούρη, ενώ η Ρασίνγκ Κλουμπ θέλει να πληρώσει τη ρήτρα του Φακούντο Περέιρα (περίπου 1 εκ. ευρώ) για να τον αποκτήσει (τον έχει δανεικό τώρα).

Ο Δικέφαλος φέρεται να απάντησε αρνητικά σε πρόταση 4 εκ. ευρώ τη Βέρντερ Βρέμης για τον Τσίμιροτ, αλλά είναι γεγονός ότι ο νεαρός Βόσνιος χαφ τριπλασίασε την τιμή του σε έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ, καθώς πέρυσι ο Άρνεσεν τον είχε φέρει στην Τούμπα με περίπου 1,3 εκ. ευρώ.

Για τον Ρόμπερτ Μακ υπήρξαν αρκετές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και στη διάρκεια της φετινής σεζόν, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έως τώρα έχει απαντήσει σε όλες αρνητικά. Η τιμή του μπορεί να ανέβει ακόμη πιο ψηλά με τη συμμετοχή του στο Euro 2016, καθώς θα είναι βασικός στην Εθνική Σλοβακίας.

Για τον Κάτσε έχουν ενδιαφερθεί πολλές φορές ομάδες από την Ιταλία αλλά επίσης οι απαντήσεις του ΠΑΟΚ ήταν αρνητικές έως τώρα. Και η δική του συμμετοχή στο Euro 2016 με την Εθνική Αλβανίας μπορεί να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά την τιμή του.

Ο Μακ και ο Κάτσε έχουν συμβόλαια στον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2017, συνεπώς αν δεν ανανεώσουν μέσα στους επόμενους μήνες το πιθανότερο είναι ότι θα παραχωρηθούν.

Ο Αθανασιάδης και ο Ροντρίγκες έχουν συμβόλαια έως το 2018. Και γι' αυτούς όμως υπάρχουν Σειρήνες από το εξωτερικό.

Για τον Κλάους έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία και τελευταία μπήκε στο παιχνίδι και η Αγγλία (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), αλλά αυτός συνεχίζει στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ.

Για τον Ροντρίγκες έχουν ενδιαφερθεί ομάδες από Ισπανία, Ολλανδία και Ιταλία, ακόμη και από την Κίνα (!) αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά θέλοντας να κρατήσει έως τώρα τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι στις τάξεις του. Αν όμως οι προσφορές αυξηθούν, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάποια πώληση.

Κατά καιρούς έχουν ενδιαφερθεί ομάδες του εξωτερικού και για άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ (για Γλύκο, Κωνσταντινίδη, Πέλκα κτλ) και γενικότερα το όνομά του Δικέφαλου ακούγεται όλο και περισσότερο στις ποδοσφαιρικές αγορές καθώς υπάρχουν και τα παραδείγματα των Λούκας, Βιεϊρίνια, Σταφυλίδη κτλ που πήραν μεταγραφές για πιο προηγμένα πρωταθλήματα φτιάχνοντας όνομα στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...