Βαριά φανέλα, ο ΠΑΟΚ φτιάχνει καριέρες

Από basketplus.gr: Ομάδα από την αρχή θα κάνουν στο «Παλατάκι», θέλοντας και μη.
Πηγή: basketplus.gr
Βαριά φανέλα, ο ΠΑΟΚ φτιάχνει καριέρες

Και όσο ο προϋπολογισμός φαίνεται για την ώρα χαμηλός, αυτό το πλάνο με 8-10 καινούριους παίκτες, Γολγοθάς φαντάζει.

Ο Νίκος Γκίκας βρίσκεται στην λίστα αυτών των 8-10 παικτών με προοπτική έλευσης στο PAOK SPORTS Bari;a fan;elaARENA. Έκανε καλή χρονιά με την Κηφισιά, είναι παίκτης του οποίου τα χαρακτηριστικά δεν έχει άλλος στον ΠΑΟΚ και πέρσι έλειψαν τρομερά από την ομάδα.

«Ο ατζέντης μου μίλησε με τον ΠΑΟΚ, με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον, αλλά ακόμα έχει πολύ δρόμο και για την ομάδα και για μένα» σχολίασε ο Έλληνας γκαρντ που οποίου η χάρη έφτασε την περίοδο 2014-15 μέχρι την Λετονία. Ωστόσο τον Γκίκα τον ενδιαφέρει η προοπτική του ΠΑΟΚ.

«Είναι πρωταγωνιστής τα τελευταία χρόνια για τις θέσεις 3-4. Η φανέλα είναι βαριά, ενώ η ομάδα έφτιαξε την καριέρα πολλών παικτών και αποτελεί πόλο έλξης. Αυτό είναι μεγάλο σημείο αναφοράς» σχολίασε ο Γκίκας που πάντως καταλαβαίνει ότι Μάιο μήνα δεν θα μπορούσε να προχωρήσει τίποτε. Είναι ελεύθερος, αλλά...

«Ακόμα δεν έχω συζητήσει ούτε με την Κηφισιά που υποτίθεται θέλει να κρατήσει κορμό για την επόμενη σεζόν που θα έχει και Ευρώπη. Ξέρω ότι και ο ΠΑΟΚ περιμένει κάποια πράγματα για να μπει σε διαδικασία» σημειώνει ο Γκίκας και καταλήγει:

«Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να παίξω πάλι στην Θεσσαλονίκη, εδώ μέχρι την Λετονία πήγα όπου τα πράγματα ήταν πολύ μοναχικά. Θα ήμουν τρελός να μην ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Ρεκόρ με ΠΑΟΚ

Το παρελθόν του Νίκου Γκίκα στην Α1 είναι μικρό. Εννιά ματς με τον Άρη και μια φουλ σεζόν με την Κηφισιά φέτος. Και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Ζηρίνειο (με τις 6 τεχνικές ποινές εις βάρος του Δικεφάλου) έκανε το ρεκόρ του στην Α1. 16 πόντοι, με 4/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 6 ασσίστ σε 23 περίπου λεπτά. 16 πόντους (και 8 ασσίστ, ρεκόρ καριέρας) είχε και στην πρεμιέρα με τον Αρκαδικό.

Διαβάστε ακόμη...