Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ αποχωρεί μετά τον Όλσεν

Από metrosport.gr: Ο Σουηδός τερματοφύλακας άνοιξε τον κύκλο των αποχωρήσεων στον ΠΑΟΚ και, όπως φαίνεται, έπεται συνέχεια τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: metrosport.gr
Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ αποχωρεί μετά τον Όλσεν

Μπορεί από τον επίσημο ΠΑΟΚ να διαρρέουν εδώ και μέρες ότι έχουν «παγώσει» όλες οι επαφές και οι πάντες ασχολούνται με τα πλέι οφ-και είναι λογικό να το κάνουν για να ρίξουν τους τόνους-ωστόσο αποδεικνύεται στην πράξη ότι προχωρούν αρκετά ζητήματα που αφορούν στον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

Το βασικότερο, οι αποχωρήσεις παικτών που δεν έπεισαν και πρέπει να αδειάσουν χώρο στο ρόστερ και να εξοικονομήσουν χρήματα για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν (είπαμε ο Σαββίδης δεν έχει πρόβλημα να βάζει το χέρι στην τσέπη, αλλά τα χρήματά του δεν μπορούν έτσι απλά να πετιούνται δεξιά και αριστερά).

Ο Όλσεν πουλήθηκε χθες και τυπικά (η Κοπεγχάγη έδωσε στον ΠΑΟΚ τα χρήματα που είχε δαπανήσει για να τον αγοράσει από τη Μάλμε), ο Σάμπο ήδη έχει επαφές με ομάδες και πήρε άδεια για να διαφημίσει τον εαυτό του μετά την εθνική Σλοβακίας και ο Ζάιρο έχει αρχίσει να ζυμώνει στο μυαλό του τη σκέψη αποχώρησης από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Metrosport», ο Βραζιλιάνος που κόστισε περίπου ένα εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, είναι μία ανάσα από την μετακίνησή του στη Σλοβακία.

Όχι στην προηγούμενη ομάδα του την Τρέντσιν που επίσης τον θέλει, αλλά σε κάποια άλλη. Όσοι γνωρίζουν την αγορά της Σλοβακίας υποστηρίζουν ότι μόνο η Σλόβαν Μπρατισλάβας και η Ζίλινα μπορούν να δώσουν τα χρήματα που θέλει ο ΠΑΟΚ. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν έχουν δίκιο.

Διαβάστε ακόμη...