Αγοράζει τις εγκαταστάσεις στη Σουρωτή

Από sentragoal.gr: Στο ζήτημα της επιστροφής του ΠΑΟΚ στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Γιώργου Λόλα στη Σουρωτή υπάρχουν πολλές προεκτάσεις.
Πηγή: sentragoal.gr
Αγοράζει τις εγκαταστάσεις στη Σουρωτή

Και αυτό διότι οι πληροφορίες λένε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει μόνο αποφασίσει την πολυετή μίσθωσή τους για λογαριασμό του Δικεφάλου, αλλά ότι βρίσκεται κοντά στην εξαγορά τους έναντι σημαντικού οικονομικού αντιτίμου, περίπου στο 1.500.000 ευρώ. Και όχι μόνο αυτό αλλά αναζητά και άλλα περίπου 500 στρέμματα για εξαγορά σε όμορες εκτάσεις για να επεκτείνει το προπονητικό κέντρο που θα φιλοξενεί την ομάδα του από το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι που σημαίνει ότι εγκαταλείπονται, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, οι αναζητήσεις εκτάσεων, είτε ιδιωτών είτε πολύ περισσότερο του Δημοσίου, όπως στο στρατόπεδο Καρατάσιου, για την κατασκευή εκεί του νέου προπονητικού κέντρου του Δικεφάλου. Το ζήτημα είναι αν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη, για τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου με ξενώνες, γήπεδα, γυμναστήρια, θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα στη Σουρωτή ή αν για την ώρα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ απλά προσπαθεί να βρει λύσεις, ώστε τουλάχιστον η ανδρική ομάδα να απεμπλακεί από τη Νέα Μεσημβρία, όπου οι καιρικές κυρίως συνθήκες είναι μάλλον απαγορευτικές.

Μόλις, πάντως, ολοκληρωθεί η μετακόμιση της πρώτης ομάδας, οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί τώρα ο Δικέφαλος θα παραχωρηθούν για αποκλειστική χρήση στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Η μετακόμιση του Δικεφάλου από τις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας, στις οποίες μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη ρίξει πολλά χρήματα, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, δείχνει πόσο λανθασμένη ήταν η συγκεκριμένη επιλογή

Διαβάστε ακόμη...