«Θα πολεμήσω για τη θέση μου στον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Ο «ρούκι» της φετινής Superleague μιλάει για την προοπτική να αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα, απαντώντας σε 11 ερωτήματα που του θέτει το metrosport.gr
Πηγή: metrosport.gr
«Θα πολεμήσω για τη θέση μου στον ΠΑΟΚ»

Έκανε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Βέροιας (24 «γεμάτες» συμμετοχές) και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής της Superleague. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ (αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Ημαθίας) και το metrosport.gr μίλησε μαζί του για τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του.

Γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 11 Οκτωβρίου του 1995 και έπαιξε ποδόσφαιρο στον Βατανιακό, ομάδα της πόλης. Τα ερεθίσματά του πολλά, αφού και ο κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του, Κώστας, έδειξε τον... δρόμο: Αγωνίστηκε στον Ηρακλή, τον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό και την τελευταία σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης. Συνεπώς και ο Δημήτρης είχε την κατάλληλη καθοδήγηση, αλλά και το «πρότυπο» του αδελφού του για να ακολουθήσει και να πετύχει. Τη σεζόν 2013-'14 κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Βατανιακού στη Φούτμπολ Λιγκ (20 συμμ., 2 γκολ) ως αριστερός χαφ-εξτρέμ και ο ΠΑΟΚ που έχει γίνει ήδη πολύ «δραστήριος» στην εξεύρεση ταλέντων στη Βόρεια Ελλάδα τον αποκτά, δίνοντάς τον δανεικό την επόμενη χρονιά σε μια άλλη ομάδα της πόλης του, τον Πιερικό.

Και στους «μελανόλευκους» ξεχωρίζει, όμως αφού συμμετέχει στην προετοιμασία του Δικεφάλου το περασμένο καλοκαίρι αποφασίζεται να δοθεί εκ νέου με τη μορφή δανεισμού, αυτή τη φορά όμως σε πιο «απαιτητική» ομάδα και κατηγορία, τη Βέροια. Ο Γιαννούλης δε φάνηκε να... φοβάται, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, αγωνιζόμενος όμως περισσότερο ως αριστερό μπακ-χαφ, πλέον και όχι ως εξτρέμ. Δε δυσκολεύτηκε, όπως λέει, να προσαρμοστεί σε αυτό τον νέο πιο αμυντικογενή «ρόλο», αν και οι επιθετικές του αρετές γίνονται ορατές στη διάρκεια ενός αγώνα. H ψήφισή του ως καλύτερου «ρούκι» και τα θερμά λόγια με τα οποία μίλησαν πολλοί προπονητές για αυτόν, ήταν απλά μια επιβράβευση της προσπάθειας. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι έτοιμος πλέον για το «άλμα», να καθιερωθεί δηλαδή στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, διευρύνοντας την ελληνική νέα ελπιδοφόρα γενιά στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μέσος απάντησε σε 11 ερωτήματα του metrosport.gr, για να τον μάθατε λίγο καλύτερα, πριν τον γνωρίσετε από τη νέα σεζόν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου:

1.Τι είναι αυτό που σου μένει από τη φετινή σου σεζόν με τη Βέροια;

«Ήταν η πρώτη μου χρονιά στη Super League και κρατάω το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα και τη δική μου θεωρώ θετική παρουσία, παρά το γεγονός ότι οι στόχοι της Βέροιας δεν επετεύχθησαν».

2.Ποια συμβουλή σου έδωσε ο Ζήσης Βρύζας;

«Στην αρχή της χρονιάς μου μίλησε και μου είπε να βάλω τα δυνατά μου και να προσπαθήσω όσο πιο πολύ γίνεται για να μπορέσω να δείξω τις ικανότητές μου για να κάνω ένα βήμα παραπάνω».

3. Ποιον θεωρείς ποδοσφαιρικό σου πατέρα;

«Δύσκολο να απαντήσω, αλλά θα μπορούσα να χαρακτηρίσω έτσι τον Γιώργο Γεωργιάδη, που μου έδωσε την ευκαιρία για να γίνει η αρχή και να καταφέρω να δείξω τις ικανότητές μου».

4.Τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για σένα;

«Η ομάδα που ανήκω και όπου θα ήθελα να παραμείνω, για να μου δοθεί η δυνατότητα να παίξω σε πολύ υψηλό επίπεδο, να αγωνιστώ μαζί με πολύ σπουδαίους παίκτες και να πετύχουμε πολλά».

5.Ανταγωνισμός με Λέοβατς, Τζαβέλλα. Πώς σου φαίνεται για τη νέα σεζόν;

«Είναι πολύ καλοί παίκτες και έμπειροι και αυτό είναι καλό και για μένα. Αν μείνω στον ΠΑΟΚ, θα πολεμήσω για τη θέση μου».

6. Ποιο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ξεχώρισες φέτος;

«Αρκετά ήταν καλά παιχνίδια, αλλά αυτό που ξεχωρίζω είναι η νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Από τα ευρωπαϊκά μου έμεινε η νίκη επί της Μπρόντμπι».

7. Αν ήσουν φίλαθλος, ποιου παίκτη του ΠΑΟΚ το αυτόγραφο θα ζητούσες;

«Νομίζω του Μπερμπάτοφ, όπως ίσως κάθε φίλαθλος. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία και είναι το κάτι άλλο για την Ελλάδα».

8. Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετώπισες και ο πιο επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟΚ;

«Από τους αντιπάλους ο Βιγιαφάνιες. Κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν έπαιξα, παρά μόνο σε ένα φιλικό, αλλά θεωρώ τον Αθανασιάδη, που είναι φοβερός εκτελεστής, αλλά και τον Μακ».

9. Ποδοσφαιρικό ίνδαλμα;

«Ο Κολάροφ στην Μάντσεστερ Σίτι».

10. Αγαπημένη ταινία και αγαπημένο τραγούδι;

Τραγούδι όχι κάποιο ιδιαίτερα. Ταινία είναι το «Τhe game» με τον Μάικλ Ντάγκλας.

11. Θα πας διακοπές και θα πάρεις μαζί σου οπωσδήποτε...

«Οδοντόβουρτσα, το κινητό και φυσικά... την κοπέλα μου».

Διαβάστε ακόμη...