Θέλουν Τέπιτς και του χρόνου στον ΠΑΟΚ

Από superbasket.gr: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν, πριν από μερικές ημέρες και σιγά σιγά ξεκινάει ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν, με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» να έχουν μπροστά τους αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα.
Πηγή: superbasket.gr
Θέλουν Τέπιτς και του χρόνου στον ΠΑΟΚ

Εν αρχή είναι οι παίκτες που αποτέλεσαν την ομάδα της φετινής σεζόν. Κώστας Βασιλειάδης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ έχουν πάρα πολύ θετική άποψη για τον Μιλένκο Τέπιτς. Ο Σέρβος γκαρντ ήταν από τους πιο συνεπής παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου, σε τέτοιο σημείο ώστε να εξετάζουν πάρα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του και τη νέα σεζόν.

Ακόμα δεν έχει τεθεί επί τάπητος κάτι, ωστόσο από το περιβάλλον του «δικεφάλου» βγαίνει θετική διάθεση σχετικά με την περίπτωση του άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Κιθ Κλάντον, με τον Αμερικανό, μάλιστα, να κοιτάζει με πολύ καλό μάτι ενδεχόμενη παραμονή του στον ΠΑΟΚ και την ερχόμενη σεζόν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...