Ο Βασιλειάδης εξομολογείται…

Από inpaok.com: Χθες (28/4), ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει το δεύτερο break στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά οι αθλητικοί δικαστές του ΕΣΑΚΕ είχαν άλλη άποψη. Η σεζόν τέλειωσε άκομψα για αυτόν και τον ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Βασιλειάδης όμως δε θα μείνει ανενεργός.
Πηγή: inpaok.com
Ο Βασιλειάδης εξομολογείται…

Από χθες το βράδυ, εφόσον έληξαν οι υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ, έπεσαν τα τηλέφωνα από την Ισπανία. Από τη μια μεριά, η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη, και από την άλλη η γνωστή του Ομπραντόιρο (έπαιξε εκεί τη σεζόν 2009-10). Οι αποφάσεις πάρθηκαν γρήγορα, με τον 32χρονο φόργουρντ να ψηφίζει τελικά Ομπραντόιρο. Σε λίγη ώρα μάλιστα, αναχωρεί από την Αθήνα για την Ισπανία, για να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

«Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι με χρειάζεται για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Με πήραν και παλιοί φίλοι και συμπαίκτες από εκεί, ζητώντας μου να πάω. Τελικά τους έκανα το χατήρι...» δήλωσε στο INPAOK ο Βασιλειάδης και πρόσθεσε: «ο κόουτς ξέρει το θέμα με το πόδι μου αλλά γενικά αισθάνομαι καλά. Μου είπε ότι δε θα παίξω στο ματς του Σαββάτου αλλά θα μπω στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος για τα 4 τελευταία ματς».

Η Ομπραντόιρο έχει τους ίδιους βαθμούς με την Εστουντιάντες και με καλύτερο goal average. Στα πέντε ματς που απομένουν στην ACB χρειάζεται απλά να έχει τα ίδια αποτελέσματα με τον βασικό της αντίπαλο για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Για αυτό άλλωστε υπήρξε τέτοια πίεση στον Βασιλειάδη για να έρθει άμεσα.

Τα πάντα έγιναν πολύ γρήγορα με τον Βασιλειάδη, απλά να προλαβαίνει να χαιρετήσει χθες συμπαίκτες και ανθρώπους της ομάδας του ΠΑΟΚ. «Τους χαιρέτησα μετά το ματς αλλά δεν ήξερα καν εκείνη τη στιγμή αν θα φύγω και που θα πάω. Θα τους τηλεφωνήσω φυσικά» λέει ο ίδιος και κατόπιν προσπαθεί να κάνει ένα γρήγορο απολογισμό της χρονιάς: «Δεν ήταν όπως τα περιμέναμε, τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Αν ήμασταν όλοι μαζί από την αρχή και υγιείς, θεωρώ ότι θα ήμασταν ισάξιοι με την ΑΕΚ και τον Άρη».

Διαβάστε ακόμη...