Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα (pics)

Από sport-fm.gr: Μια κίνηση του Χιμένες -που συνηθίζει ακραίες εκδηλώσεις πανηγυρισμού- έγινε η αφορμή να υπάρξει ένταση με τον Φιλίποφ. Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό και τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα.
Πηγή: sport-fm.gr
Τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα (pics)

Ο Χιμένες πέτυχε τον πόντο που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, όμως μια κίνηση που έκανε αμέσως μετά παραλίγο να τινάξει στον αέρα τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη.

Ο Κουβανός, στράφηκε προς το μέρος των παικτών του Ολυμπιακού, βρέθηκε μπροστά στον Ντίμα Φιλίποφ, και αφού γύρισε πλάτη, ξέσπασε σε έξαλλους -σχεδόν προκλητικούς- πανηγυρισμούς για τη νίκη. Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού είχε εξίσου έντονη αντίδραση, αφού φάνηκε να κινείται προς το μέρος του Χιμένες, όμως ήδη είχαν προλάβει να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι, για να λυθεί η ένταση.

Μάλιστα, ο Βασίλης Κουρνέτας έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο πολύτιμος παίκτης είναι, αφού ήταν ο πρώτος που απομάκρυνε τον Χιμένες από το σημείο της έντασης, στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χαβιέρ Χιμένες αντιδρά έξαλλα σε στιγμές έντασης. Στο παρελθόν, μάλιστα, του έχει γίνει σύσταση και μέσα από τον ΠΑΟΚ για... ψυχραιμία, προκειμένου να αποφεύγονται τέτοιου είδους περιστατικά.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να γραφτεί το περιστατικό στο φύλλο αγώνα, ζητώντας την τιμωρία του Κουβανού για προκλητική συμπεριφορά. Φαίνεται, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν συνιστά λόγο για κλήση του από τον αθλητικό δικαστή, αφού στο φύλλο αγώνα ο πανηγυρισμός του χαρακτηρίστηκε έξαλλος και όχι προκλητικός.

«Πανηγύρισε έξαλλα προς την πλευρά των αντιπάλων, δημιουργήθηκε ένταση, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του και ο ΠΑΟΚ ζήτησε να γραφτεί πως στο 18-15 του δεύτερου σετ ακούστηκε ανθελληνικό σύνθημα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη...