Μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ μέσω SPIN [εικόνες]

Από paokfc.gr: Ήταν τέσσερις μέρες γεμάτες δράση. Γεμάτες ποδόσφαιρο, εκπαίδευση και πάνω απ' όλα γεμάτες χαρούμενα παιδιά. Αθώες ψυχές που προσπαθούν να χαράξουν την πορεία της ζωής τους κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Πηγή: paokfc.gr
Μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ μέσω SPIN [εικόνες]

Ο ΠΑΟΚ έδειξε έμπρακτα πως βρίσκεται στο πλευρό τους κι αγωνίζεται προκειμένου ν' αποκτήσουν το δικαίωμα της επιλογής. Να έχουν ίσες ευκαιρίες ενταγμένα σ' ένα κοινωνικό σύνολο που θα τα βοηθά να εξελιχθούν και δε θα τ' αντιμετωπίζει ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Στο τετραήμερο σχολείο ποδοσφαίρου σάλας του SPIN που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, 100 παιδιά από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έγιναν μέλη της ευρύτερης κι ενωμένης οικογένειας του ΠΑΟΚ μαθαίνοντας τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος.

Οι συμμετέχοντες βραβεύτηκαν όλοι ως νικητές του εσωτερικού τουρνουά κι έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα από τον ΠΑΟΚ και το SPIN.

Δίπλα στον Δικέφαλο σ' αυτή την προσπάθεια βρέθηκαν οι υποστηρικτές της δράσης. Οι εταιρείες: Sol's Λιβάρδας, Auteco, Patrick, Tottis- Bingo, Simeonidis Tours, Phoenix security, Pepsi, Ελληνικά Μάρκετ, lalaland, Ψηφιακή Εκτυπωτική Βορείου Ελλάδος και type shop Καρακουλακίδης.

Δείτε photos ΕΔΩ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...