"Να κάνουμε το καθήκον μας"

Από paokvolley.gr: Ο Δημήτρης Εφραιμίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ ΠΑΟΚ για την χθεσινή εμφάνιση του Δικέφαλου, ενώ αναφέρθηκε στην κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πηγή: paokvolley.gr
"Να κάνουμε το καθήκον μας"

Για την ήττα του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Πιστεύω το χθεσινό παιχνίδι κατέληξε με έναν τρόπο που δεν περίμενε κανείς. Χάνοντας 0-3 μέσα στην έδρα μας σίγουρα ήταν ένα σοκ για εμάς. Ίσως να μην μπήκαμε τόσο αποφασισμένοι στο γήπεδο και ο Φοίνικας το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Συνήθως είχαμε την ικανότητα και αντιδρούσαμε έστω και αργά σε τέτοιες καταστάσεις αλλά δεν έγινε ούτε αυτό χθες χωρίς να μπορώ να πω το γιατί".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος... "Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντική από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης. Μαθηματικά μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση αλλά πάντα σε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για την κλήρωση του κυπέλλου... "Η κλήρωση του κυπέλλου ίσως να μην ήταν και η πιο ευνοϊκή αλλά σε έναν θεσμό όπως το κύπελλο για να τον κατακτήσεις πρέπει αργά ή γρήγορα να τους κερδίσεις όλους και αυτός είναι ξεκάθαρα ο στόχος μας σαν ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι θα διεξαχθεί εκτός Θεσσαλονίκης σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο για εμάς και μπορεί να είναι ως και άδικο αλλά δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μείνουμε εμείς τουλάχιστον σαν αθλητές σε αυτό το θέμα. Εμείς πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε το καθήκον μας ανεξαρτήτως γηπέδου".

Διαβάστε ακόμη...