Δε θα σταματήσω μέχρι να τιμωρηθούν οι τραμπούκοι»

Από sdna.gr: Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους, για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Νέα Ιωνία, είναι ο Δημήτρης Χασεκίδης, μιλώντας στο SDNA.
Πηγή: sdna.gr
Δε θα σταματήσω μέχρι να τιμωρηθούν οι τραμπούκοι»

Ο έφορος της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, που κατήγγειλε τραμπουκισμούς μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με τη Νέα Ιωνία σημείωσε: «Πέρα του ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν αντεθνικά συνθήματα, μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ τα κορίτσια πανηγύρισαν την ισοπαλία που ήρθε με μεγάλη ανατροπή, περίπου 10-15 άτομα όρμησαν και ξεκίνησαν να μας χτυπούν. Χτύπησαν τρεις αθλήτριες κι εγώ στο κεφάλι. Όλα αυτά υπό την ανοχή της διοίκησης της Νέας Ιωνίας»

Όσο για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της διοίκησης του ΠΑΟΚ: «Έχω ήδη καταθέσεις μηνύσεις. Γνωρίζω τα στοιχεία του ενός από εκείνους που μας επιτέθηκαν. Ζητώ να γίνει ποινική δίωξη και κατά της διοίκησης της Νέας Ιωνίας, υπό την ανοχή της οποίας έγιναν όλα αυτά. Δε θα σταματήσω μέχρι να τιμωρηθούν πραγματικά οι τραμπούκοι»

Ο ίδιος σπεύδει να ξεκαθαρίσει: «Με τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της Νέας Ιωνίας δεν έχουμε τίποτα. Ήρθαν πέρσι στη Θεσσαλονίκη και πήραν το κύπελλο, με 2.500 οπαδούς του ΠΑΟΚ που τους χειροκρότησαν, χωρίς να συμβεί το παραμικρό».

Διαβάστε ακόμη...