Η εκτός έδρας προϊστορία με την Καλλονή!

Μόλις δύο φορές συναντήθηκαν ΑΕΛ Καλλονής και ΠΑΟΚ με γηπεδούχο την ομάδα της Μυτιλήνης. Το ένα μάλιστα από τα παιχνίδια έγινε στη Νέα Σμύρνη, λόγω του ότι στη φυσική έδρα της Καλλονής γινόταν έργα!
Η εκτός έδρας προϊστορία με την Καλλονή!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις έχοντας σημειώσει 7 γκόλ ενώ δέχτηκε 3... Και στα δύο ματς η νίκη ήρθε με ανατροπή!

Σεζόν 2013-14, 15η αγωνιστική ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ 2-5... Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης παρουσία 1.500 φίλων του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά το ματς και στο 5' βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Περόνε από τον Γλύκο και το μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος. Στο 14' ήρθε η ισοφάριση με τον Ολίσε που πήρε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Λούκας και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1...

Στο 30' ο Σαλπιγγίδης με γυριστό σουτ έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο οι αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 54' ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-3 με σκόρερ και πάλι τον Σαλπιγγίδη που πέτυχε ένα πολύ εύκολο τέρμα σε κενή εστία! Στο 56' ο Λούκας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Αναστασιάδη (αυτογκόλ) και πήγε στην απέναντι γωνία της εστίας της Καλλονής! Στο 59' εκπληκτικό γκολ από τον Βούκιτς που με όμορφη εκτέλεση έκανε το 1-5 και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των Μυτιληνιών για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι...

Στο 87' η Καλλονή βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με εντυπωσιακό σουτ του Μανούσου στο δεξί «Γ» της εστίας του Γλύκου...

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσουράνης (67' Τζιόλης), Λαζάρ, Βούκιτς (67' Πόζογλου), Ολίσε, Λούκας (72' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης.

Σεζόν 2014-15, ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ 1-2... Με 10 παίκτες και με την εχθρική διαιτησία του τραγικού Μήτσιου απέναντί του ο Δικέφαλος, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής κέρδισε με ανατροπή την τοπική Καλλονή με 1-2!

Η Καλλονή προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 7' με τον Καλτσά που έξω από την περιοχή έπιασε ένα αδύναμο σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Ιτάνζ ο οποίος έπεσε καθυστερημένα. Στο 37' έγινε η φάση του ματς, Πεντακάθαρο φράγμα στον Κάτσε, για κίτρινη κάρτα, σε επικίνδυνο σημείο, το ανθρωπάκι που ήρθε σε διατεταγμένη υπηρεσία και ακούει στο όνομα Μήτσιος, δεν έδωσε τίποτε αν και ήταν δίπλα! Ο Κάτσε εκνευρισμένος διαμαρτυρήθηκε, είδε την κόκκινη και στη συνέχεια ο πάγκος του ΠΑΟΚ απείλησε με αποχώρηση!!! Επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και η ομάδα δεν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 50' έγινε το 1-1 με τον Περέιρα να εκμεταλλεύεται εξαιρετική ασίστ του Κλάους. Στο 57' ο Αργεντίνος βρήκε και πάλι δίκτυα και ανέτρεψε την κατάσταση μέσα σε ξέσπασμα όλων! Στο 81΄ο Μήτσιος δίνει πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ, το εκτέλεσε ο Μανούσος αλλά ο Ιτάνζ με εκπληκτική επέμβαση κράτησε τη νίκη του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Κάτσε, Μαντούρο (46' Τζανδάρης), Περέιρα, Σαλπιγγίδης (96' Παπαγιαννόπουλος), Μακ (92' Σκόνδρας) και Αθανασιάδης.

Διαβάστε ακόμη...