Coach: Aggelos Anastasiadis, success story

Η «τριανδρία» ξεψαχνίζει βιογραφικά –ξένων- προπονητών στα γραφεία της Μικράς Ασίας. Για να εξετάσουμε λοιπόν και το παρακάτω...
Μηχανικός
Coach: Aggelos Anastasiadis, success story

COACH : AGGELOS ANASTASIADIS

Δούλεψε στον EDESSAIKO τον οποίο και ανέβασε με την πρώτη στην Α' εθνική κατηγορία κάτι που προσπαθούσε για πάρα πολλά χρόνια να πετύχει η ομάδα.

Δούλεψε στον PAOK THESSALONIKIS για 5 μήνες παίρνοντάς τον από την 10η θέση και βγάζοντάς τον στο κύπελλο UEFA, κάνοντας 13 νίκες σε 15 παιχνίδια!!

Έπειτα πέταξε έξω από το UEFA το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλου την μετέπειτα νταμπλούχο Αγγλίας, Άρσεναλ.

Στη συνέχεια δούλεψε στον PANATHINAIKO ATHENS όπου στους ομίλους του Champions League διέταξε τους παίχτες του να κάνουν fair play εναντίον της JUVENTUS όταν την κερδίζαν 3-1 εντός έδρας. Από τότε έχουν να δουν οι βάζελοι την ομάδα τους να παίζει μπαλάρα...

Έπειτα δούλεψε στον HERCULES THESSALONIKIS και τον έβγαλε στο κύπελλο UEFA μοιράζοντας 4αρες στις ομάδες του πρώην ΠΟΚ μέσα στο KAYTATZOGLEIO STADIUM.

Την επόμενη σεζόν κατέκτησε με απλήρωτους ποδοσφαιριστές στον PAOK THESSALONIKIS το κύπελλο Ελλάδος και έβγαλε την ομάδα στο Champions League σε μια εποχή που οι ομάδες του ΠΟΚ ήταν σε πλήρη ακμή.

Μετά τον PAOK THESSALONIKIS δούλεψε για 7 χρόνια στην NATIΟNAL TEAM OF CYPRUS και την οδήγησε ψηλότερα από ποτέ στην ιστορία της.

Κατόπιν ανέλαβε τον PAS GIANNENA στα μισά της σεζόν. Ο PAS ήταν με το ένα πόδι στην β' εθνική και τον έσωσε για πλάκα...

Έπειτα ανέλαβε την ομάδα του PLATANIA η οποία ανέβηκε από το παράθυρο στην Α' εθνική λόγω αδειοδοτήσεων και με ρόστερ Β Εθνικής κράτησε εύκολα την ομάδα στην κατηγορία κάνοντας παράλληλα και καλή πορεία στο κύπελλο.

Eνας προπονητής που ΟΠΟΥ και να δούλεψε ΠΕΤΥΧΕ.

'Αραγε πόσα βιογραφικά προπονητή από αυτά που ξεψαχνίζετε εκεί στα γραφεία και είναι πρόθυμα να έρθουν στο Ελλαδιστάν είναι καλύτερα;

Διαβάστε ακόμη...