Χρειάζεστε μαθήματα κ. Τσιτσιακόφ!

Το ότι ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο είναι πρωτίστως λάθος της διοίκησης.
Μηχανικός
Χρειάζεστε μαθήματα κ. Τσιτσιακόφ!

Είχαν 1,5 μήνα τουλάχιστον καιρό να φροντίσουν να λυθεί το θέμα μεταξύ προπονητή και παίκτη, αλλά αυτοί αντ' αυτού έσπρωχναν τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι. Το θέμα Γκαρσία πρόκειται πρωτίστως για μια παταγώδη αποτυχία της διοίκησης. Αντί να αξιοποιήσουν το τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται Πάμπλο Γκαρσία κατάφεραν να το πετάξουν στα σκουπίδια.

Για να πω την αλήθεια, χάρηκα όταν ανέλαβε ο Τσιτσιακόφ καθήκοντα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σκέφτηκα ότι είναι καλό που είναι τεχνοκράτης, που έχει δουλέψει σε μεγάλη ευρωπαική ομάδα και ότι δεν φέρνει μαζί του κολλητούς και φίλους από την οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που δεν μπόρεσα να υπολογίσω είναι το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε ενεδεχομένως να καταλάβει σε ποια ομάδα έχει έρθει.

Για την ακρίβεια κ. Τσιτσιακόφ δεν έχετε καταλάβει ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Γιατί αν ήταν ΜΟΝΟ μια ποδοσφαιρική ομάδα με 6 μόλις τίτλους στα 86 χρόνια ιστορίας του, τώρα θα ήταν ομάδα γειτονιάς και δεν θα υπήρχε κανένας Σαββίδης μεγαλομέτοχος για να σας προσλάβει κύριε Τσιτσιακόφ. Ο ΠΑΟΚ κυριε Τσιτσιακόφ εκφράζει την ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ενός λαού ξεριζωμένου, εκφράζει την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο κατεστημένο, εκφράζει το ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ μας να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε.

Η προσέγγιση σας στο θέμα Γκαρσία –αν και τεχνοκρατικά σωστή –ήταν πέρα για πέρα λανθασμένη και εγκληματήσατε κατά του συλλόγου. Εγκληματήσατε γιατί κάνατε έναν ολόκληρο λαό να νιώθει αντί για περηφάνια ΝΤΡΟΠΗ, σκοτώνοντας το σύμβολο του ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ και της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που έχουμε μέσα μας. Ο Γκαρσία δεν ήταν απλά ένας καλός ποδοσφαιριστής, δεν ήταν ο αντίστοιχος Ρομπέρτο Κάρλος του ΠΑΟΚ, ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ μέσα στο γήπεδο.

Εάν δεν κατανοήσετε τάχιστα ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα είστε καταδικασμένος να αποτύχετε στο έργο που σας έχει αναθέσει ο κ. Σαββίδης.

Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση το ανωτέρω κείμενο δεν αποτελεί μομφή για τον μεγαλομετόχο της ομάδας μας, αλλά αποτελεί μομφή για τον έμμισθο υπάλληλο του που δεν έκανε σωστά την δουλειά του και επέτρεψε να εκτροχιαστεί το θέμα Γκαρσία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...