Προγραμματισμός...για γέλια!

Ο Στανόγεβιτς αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, φέρνοντας στο μυαλό όλων μας την περίπτωση Μπερέτα πριν 7 χρόνια.
Λεωνίδας
Προγραμματισμός...για γέλια!

Ενδεχομένως ο Σέρβος προπονητής να μην ήταν κατάλληλος για να οδηγήσει τον Δικέφαλο σε επιτυχίες. Αναμφίβολα τα πρώτα δείγματα γραφής του δεν άφηναν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Το σίγουρο όμως είναι ότι τα σοβαρά ποδοσφαιρικά κλαμπ δεν κρινουν την αξία ενός προπονητή με την εικόνα της ομάδας σε 2-3 επίσημα ματς.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ με τον Στανόγεβιτς στο τιμόνι ήταν επιεικώς μέτρια, με ένα τρόπο παιχνιδιού αργό χωρίς φαντασία και αποκρουστικό θέαμα. Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε κάποια ελαφρυντικά στον Σέρβο όπως το ελάχιστο διάστημα που βρισκόταν στην ομάδα καθώς και την μηδαμινή μεταγραφική ενίσχυση που του παρείχε η διοίκηση.

Όπως και να έχει αποδυκνείεται ότι ήταν μια επιλογή πρόχειρη σαν να επρόκειτο για αγορά μαγιό και εφόσον δεν αποδείχτηκε εντάξει την αλλάζουμε και πάμε για άλλα. Τέτοιες ανεύθυνες και ερασιτεχνικές λογικές δεν ταιριάζουν όμως σε ένα σύλλογο που θέλει να θεωρείται σοβαρός και να κινείται σε Ευρωπαικά επίπεδα.

Θυμόμαστε όλοι την περίοδο 2010-11 που ο Ιταλός Μπερέτα πρόλαβε να καθήσει στον πάγκο περίπου 40 μέρες, Εκείνη την σεζόν ο Δικέφαλος τελείώσε με τρίτο προπονητή τον Χάβο ο οποίος αντικατέστησε τον Δερμιτζάκη και φυσικά η σεζόν ήταν πλήρως αποτυχημένη, χωρίς καμία διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πρέπει να μπει ένα τέλος στα πειράματα και ο νέος προπονητής εν προκειμένω ο Λουτσέσκου να έχει το απαιτούμενο χρόνο για να δείξει την δουλειά του και να υπάρξει στο μέλλον αγωνιστικός προγραμματισμός που θα θυμίζει ΠΑΟΚ και όχι σωματείο της ΕΠΣΜ!

Διαβάστε ακόμη...