Αδικαιολόγητη χαλάρωση!

Μεγάλο πισωγύρισμα για όλους μας ήταν η χθεσινή εμφάνιση του Δικεφάλου...
Λεωνίδας
Αδικαιολόγητη χαλάρωση!

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο προπονητής φαίνεται πως κάθισαν στις δάφνες της κατάκτησης του κυπέλλου και χθες εμφανίστηκαν παντελώς ανέτοιμοι για τη αναμέτρηση κόντρα στην αεκ, σαν να βρίσκονταν ακόμη στα ... μπουζούκια!

Νωθροί, αδιάφοροι και με μηδενικό πάθος σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Πάντα δεύτεροι στις μονομαχίες και ασύνδετοι σε όλες τις γραμμές κατόρθωσαν να κάνουν την αεκ ειδικά στο πρώτο τέταρτο του ματς να μοιάζει με την Ρεάλ Μαδρίτης και τον οικοδόμο ένα κράμα Νειμάρ και Κριστιάνο. 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να κατανοήσουν, και σε αυτό έχει ευθύνη και ο Ίβιτς, ότι έχουν την τιμή να αγωνίζονται σε ένα μεγάλο σύλλογο και όχι σε μια μικρομεσαία ομάδα  τύπου Αστέρα Τρίπολης, που της αρκεί η κατάκτηση ενός τροπαίου για να χαρακτηριστεί η χρονιά της επιτυχημένη.

Κανένα παιχνίδι και πόσο μάλλον ένα παιχνίδι playoffs δεν δύναται να αντιμετωπίζεται σαν φιέστα ή σαν φιλικό προετοιμασίας.

Εκτός από τους τίτλους και τα μεγάλα μπάτζετ οι μεγάλες ομάδες φαίνονται και από την νοοτροπία τους.

Το διακύβευμα των playoffs είναι τεράστιο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα. Εκτός από τα οικονομικά οφέλη, η συμμετοχή έστω και στα προκριματικά του Champions League ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. 

Επομένως με αρχή το ματς της Τετάρτης στη Λεωφόρο παίκτες και προπονητής επιβάλλεται να αλλάξουν συμπεριφορά και να επιβεβαιώσουν με την απόδοση τους ότι πράγματι είναι η καλύτερη ομάδα, αφήνοντας πίσω τους την χθεσινή τραγική εμφάνιση.

 

Διαβάστε ακόμη...