Τα καλύτερα...έρχονται!

Πρώτη φορά στα πολλά πλέον χρόνια που παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ νιώθω την ψυχολογία του Παοκτσή τόσο ανεβασμένη και την αισιοδοξία να περισσεύει...
Λεωνίδας
Τα καλύτερα...έρχονται!

 Το αποκορύφωμα το όσων περιγράφω το ένιωσα στο χθεσινό παιχνίδι. Σε αντίθεση με την καταθλιπτική εικόνα των τελευταίων εντός έδρας αγώνων όπου ο κόσμος ήταν ελάχιστος και πλήρως απογοητευμένος και ξενερωμένος, η ατμόσφαιρα στην Τούμπα χθες ήταν βγαλμένη από τα παλιά με 20.000 κόσμο και με θετική ενέργεια από το πρώτο εώς το τελευταίο λεπτό. Καμία διάθεση για γκρίνια και μιζέρια ακόμα και όταν Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ, και πολύ περισσότερο όταν έφερε το ματς στα ίσια στο 80'.

Ο κόσμος πλέον πιστεύει στην ομάδα και τις δυνατότητες της. Οι πειστικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων έχουν αναγκάσει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να έχει κύριο θέμα συζήτησης τον ΠΑΟΚ.

Ενδεικτικό είναι ότι τέτοια θετική αύρα και πίστη προς την ομάδα δεν υπήρχε ούτε καν πρόπερσι που ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας πέντε βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο γάβρο. Έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια βλέποντας ότι τα νέα αποκτήματα του συλλόγου δείχνουν με το καλήμέρα την ποιότητα τους. Ειδικά ο Ενρίκε αν συνεχίσει έτσι θεωρώ ότι θα μας κάνει να ξεχάσουμε γρήγορα τον Ροντρίγκες.

Δεν υπάρχει προπονητής και παίκτης αντιπάλου ομάδας που να μην έχει εκφραστεί με τα κολακευτικότερα λόγια για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Δικεφάλος, Ακόμα και η γνωστή αθλητική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης που δεν αφιέρωνε συνήθως παραπάνω από πέντε λεπτά στην ομάδα μας, εσχάτως ασχολείται εκτενώς με τα δρώμενα στον ΠΑΟΚ.

Απαλλαγμένος εν πολλοίς από τα βαρίδια του παρελθόντος, ο Δικέφαλος αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πετάει από νίκη σε νίκη. Αποδεικνύεται πόσο πολύ αδίκησε τον εαυτό του στη φετινή σεζόν χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει το τίτλο του πρωταθλητή.Βέβαια η σεζόν δεν έχει τελειώσει και ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει  και το κύπελλο Ελλάδος και την πρόκριση στους 16 του Europa League.

Το βασικό έιναι ότι η χαμένη κ@βλα για την οποία είχε κάνει λόγο πολύ ορθά ο Θόδωρος Ζαγοράκης σε δηλώσεις του πριν κάποια χρόνια, φαίνεται να επανακτάται και οφείλει όλος ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ, από τον διοικητικό ηγέτη εώς και τον τελευταίο οπαδό, να κάνει το παν για να την διατηρήσει!

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...