Η ανάλυση της Λαμίας

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την πρωτάρα Λαμία στην άδεια Τούμπα.
Sn0ufel Sn0ufel
Η ανάλυση της Λαμίας

Η Λαμία η οποία ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Super League και έχει ξεκάθαρο στόχο της παραμονή της σε αυτή. Ενισχύθηκε χωρίς να φέρει κάποιο γνωστό όνομα αλλά έφερε παίκτες με στόχο να γίνει ένα γεροδεμένο σύνολο που θα βάζει δύσκολα σε οποιαδήποτε ομάδα (όπως και έχει καταφέρει μέχρι τώρα).

Ο προπονητής

Ο Μπάμπης Τεννές μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά και την άνοδο παραμένει στον πάγκο της Λαμίας. Έμπειρος προπονητής με χρόνια υπηρεσία στους ελληνικούς πάγκους μετρ της αμυντικής λειτουργίας.

Το ρόστερ

Το τέρμα

Έφυγε ο Luigi Cenamo (ελεύθερος στον Παναιτωλικό) και ήρθαν οι Παπαδόπουλος (ελεύθερος από Ατρόμητο) και Μελίσσας (δανεικός από ΠΑΟΚ ). Ενισχυμένη εδώ με δύο νέους τερματοφύλακες με τον Παπαδόπουλο να κερδίζει μέχρις στιγμής τη θέση του βασικού.

Η άμυνα

Έφυγαν οι: Σπυρόπουλος (ελεύθερος στη Δόξα Δράμας) , Κοτσόνης (ελεύθερος στα Τρίκαλα) , Χριστοφιλέας (ελεύθερος στα Σπάτα) , Ποζατζίδης (ελεύθερος στην Αναγέννηση Καρδίτσας) , Πεταμβράκης (ελεύθερος στη Δόξα Δράμας) , ενώ ελεύθεροι χωρίς να βρουν ακόμα ομάδα έμειναν οι Βαλιός, Rocha και Αντωνόπουλος.

Αντίθετα ήρθαν οι: Παντελιάδης (ελεύθερος από Ομόνοια) , Asigba (ελεύθερος από οσφπ) , Κουκόλης (ελεύθερος από Αγροτικό Αστέρα), Βασιλαντώνοπουλος (δανεικός από ΑΕΚ) , Κουτρομάνος (ελεύθερος από Παναιτωλικό).

Έχασε αρκετούς παίκτες δεν είναι γεμάτη ειδικά στο κέντρο όμως οι παίκτες που πήρε είναι καλοί και γνωρίζουν την κατηγορία.

Το κέντρο

Έφυγαν οι: Αυγενικού (ελεύθερος στη Ρόδο) , Jokic (ελεύθερος στα Τρίκαλα) , Ματσούκας (ελεύθερος στη Δόξα Δράμας) , Βασιλογιάννης (ελεύθερος στη Umraniyespor) , Podoglar (με πώληση στην NK Triglav).

Αντίθετα ήρθαν οι: Τσέλιος (δανεικός από ΑΕΚ) , Λινάρδος (ελεύθερος από Βέροια) , Acosta (ελεύθερος από ΠΑΣ Γιάννενα) , Piti (ελεύθερος από ΑΕΛ Λεμεσού) και Φράνγκος (ελεύθερος από Σπάρτη).

Ενισχυμένη εδώ με έμπειρους παίκτες. Ειδικά Piti και Acosta είναι πολύ καλοί παίκτες.

Η επίθεση

Έφυγαν οι: Durmishaj (λήξη δανεισμού από Πανιώνιο), και Φερφελής (ελεύθερος στην Zwickau).
Αντίθετα ήρθαν οι: Vouho (ελεύθερος από ΟΦΗ) , Chrisantus (ελεύθερος από Reus Deportiu) και D'Acol (ελεύθερος από Hamilton).

Ξεκάθαρα ενισχυμένη εδώ με έμπειρους και καλούς παίκτες που θα βοηθήσουν.

Όπως είπαμε έκανε λίγες μεταγραφές και καλές με στόχο την άνετη παραμονή. Θα χάσει τη δύναμη της έδρας γαι λίγο καιρό που θα τη βοηθούσε πάραυτα ο αρχικός ενθουσιασμός και η ορμή της πρώτης συμμετοχής τα αντισταθμίζουν.

Σημαντικοί παίκτες

Piti, Omo, Acosta και Αναστασιάδης θα είναι τα βαρόμετρα της Λαμίας που με την εμπειρία και την ποιότητα τους θα βοηθήσουν και τους υπόλοιπους.

Πιθανή ενδεκάδα

Παπαδόπουλος

Κουτρομάνος-Asigba-Αναστασιάδης-Παντελιάδης

Omo-Blazic
Βασιλαντώνοπουλος-Piti-Acos

Vouho

Η Λαμία θα 'ρθει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και ότι βγει στην επίθεση. Δε θα ανοιχτεί ούτε θα δώσει χώρο στον ΠΑΟΚ και με γρήγορες αντεπιθέσεις η από κάποιο στημένο θα προσπαθήσει να απειλήσει.

Τι κάνει μέχρι τώρα

Η Λαμία βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος έχοντας 7 βαθμούς φέρνοντας τα εξής αποτελέσματα: 

Ξάνθη-Λαμία 0-0

Λαμία-ΟΣΦΠ 0-1

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 1-3

Λαμία-ΑΕΚ 0-1

Ατρόμητος-Λαμία 3-0

Λαμία-Πανιώνιος 1-0

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μπαίνει ξανά μετά τη διακοπή στο πρωτάθλημα γεμάτος και νε 2 στόχους. Καλύτερη εμφάνιση και νίκη η οποία είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική λόγω και του πολύ δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί!

Διαβάστε ακόμη...