Φέρτε μας το κύπελλο στον Πύργο το Λευκό!

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το σημερινό τελικό του χάντμπολ, εκεί όπου στις 14:00 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει και θα νικήσει την ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΚ στην Κέρκυρα.
Ντίνος Liverpool
Φέρτε μας το κύπελλο στον Πύργο το Λευκό!

Το χάντμπολ είναι ένα άθλημα στο οποίο η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια γράφει με γράμματα χρυσά τη δική της ιστορία και φέρνει τίτλους και επιτυχίες στο σύλλογό μας. Ένα άθλημα που σίγουρα δεν το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος όσο του αξίζει, αλλά αυτό κρατιέται ζωντατό με τα «ψέματα» κυριολεκτικά, με νύχια και με δόντια, χάρη στο μεράκι, τη διάθεση, την αφοσίωση και την όρεξη ορισμένων ανθρώπων.

Οτιδήποτε «κινείται» στο χώρο του αθλητισμού και φοράει στο στήθος το δικέφαλο αετό, αυτόν που έχει κλείσει τα φτερά του λόγω πένθους για τις χαμένες πατρίδες, μας συναρπάζει και μας συγκινεί. Είναι γνώμη όχι μόνο δική μου, αλλά και αρκετού κόσμου, ότι το χάντμπολ είναι το πλησιέστερο προς το ποδόσφαιρο άθλημα, παρ' ότι υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές ανάμεσά τους. Θες οι εστίες που μοιάζουν λίγο με του ποδοσφαίρου, θες το γκολ που δεν είναι τόσο εύκολο όσο η αντίστοιχη επιτυχία σε μπάσκετ και βόλεϋ, θες η ελπίδα που έχει ακόμα και ο χειρότερος ότι μπορεί να παλέψει με τον καλύτερο... δεν ξέρω! Το θεωρώ συναρπαστικό σπορ. Το άθλημα αυτό, λοιπόν, σήμερα έχει την τιμητική του και τα παλικάρια του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να μας φέρουν το 2ο κύπελλο που θα βρει τη θέση του δίπλα στο περσινό κύπελλο του 2012 και στα δύο πρωταθλήματα του 2009 και του 2010.

Από χθες νιώθω το τρέμουλο της αγωνίας και της προσμονής για το παιχνίδι και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα, όπως και όλος και ο κόσμος του δικεφάλου που περιμένει πως και πως να τραγουδήσει και να πανηγυρίσει το απόγεμα στην Τούμπα το τρόπαιο που θα φέρουν τα παιδιά του Στέλιου Υετίωνα και του Κώστα Γκαγκανά από την Κέρκυρα.

Μπορεί να μην είμαστε εκεί για να φωνάξουμε, επειδή έτσι έκριναν κάποιοι άλλοι, όμως η ψυχή μας είναι μαζί τους. Είναι στην Κέρκυρα μαζί με τον Παλάσκα, τον Αποστολίδη το Βασίλη, τον Αποστολίδη τον Παναγιώτη, τον Κοκκώνη, το Γουργούμη, τον Τσακίρη, το Σεβαστίδη, τον Ορφανουδάκη, τον Πετρίδη, το Μισυρλή, τον Αποστόλου, τον Τσίλη, τον Παπαδόπουλο, τον Τσάτσο, τον Καράγγελο, τον Ιλλερή, το Ζάγκα, τον Πίτσιο και τον Περβανά.

Δεν είναι η στιγμή κατάλληλη για την απαγγελία κατηγοριών και την απόδοση ευθυνών για κάποια πράγματα που έλαβαν χώρα προσφάτα και έχουν σχέση με την παρουσία του κόσμου στον τελικό. Το παράπονο δικαιολογημένα υπάρχει, αλλά προέχει η κατάκτηση του κυπέλλου και από βδομάδα θα δοθούν εξηγήσεις και σίγουρα θα βρεθεί τρόπος να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Καλή μας επιτυχία, παιδιά και ραντεβού το απογεματάκι στην Τούμπα για να φωνάξουμε ακόμα μία φορά δυνατά, το πόσο πολύ λατρεύουμε αυτήν την ομάδα και πόσο πολύ περήφανους μας κάνουν τα παιδιά της!

Φέρτε μας το κύπελλο στον Πύργο το Λευκό!

ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω ΜΟΝΟ για σένα ομαδάρα μου!

Διαβάστε ακόμη...