Στηρίξτε την ομάδα πριν να είναι αργά!

Η παραπάνω εικόνα είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας του σκηνικού που υπήρχε στην PAOK Sports Arena στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Szolnoki Olaj, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (14/10)...
Daimon4 Daimon4
Στηρίξτε την ομάδα πριν να είναι αργά!

Mια εικόνα που δυστυχώς ήταν από τις χειρότερες που θυμάμαι να έχω δει από την ημέρα που εγκαινιάστηκε το ιδιόκτητο κλειστό μας! Μια εικόνα που δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με την πολύ μεγάλη προσάθεια την οποία καταβάλλει η διοίκηση για να κρατήσει το τμήμα ανταγωνιστικό, διαχειριζόμενη (με επιτυχία) τα όσα χρέη άφησαν στον Δικέφαλο οι προκάτοχοί τους!

Η ομάδα μπάσκετ δεν αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά από ΟΛΟΥΣ μας!

Δε γίνεται ο ΠΑΟΚ να παίζει ευρωπαϊκό παιχνίδι σε άδειες κερκίδες!

Δε γίνεται τα έσοδα του παιχνιδιού να μην φτάνουν για να πληρωθούν οι διαιτητές!!!

Δε γίνεται η ομάδα να έχει στο τιμόνι της έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της στα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου και τα παιχνίδια της να γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων!

Δε γίνεται εμείς που στηρίξαμε προέδρους - κομήτες αγοράζοντας χιλιάδες διαρκείας, να έχουμε αγοράσει φέτος μόλις μερικές εκατοντάδες!

Δε γίνεται πριν μόλις λίγους μήνες να πανηγυρίζουμε την 3η θέση στη Basket League και φέτος να έχουμε χάσει το δρόμο για την Πυλαία!

Δε γίνεται να μην υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα δίνουν το παρόν στο κλειστό σε κάθε παιχνίδι!

Δέχομαι πως η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε, αλλά πέστε μου εσείς έναν τρόπο που θα μπορούσε να είχε συμβεί αυτό! Λέμε τόσα χρόνια πως ΠΑΟΚ είναι ο λαός του, αλλά στην πράξη, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό πάει περίπατο! Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στο ρόστερ της ομάδας αν η ΚΑΕ είχε έσοδα από 3-4.000 διαρκείας; Αριθμός που από μόνος του ανεβάζει κατακόρυφα το μπάτζετ και την ποιότητα των παικτών, αλλά προσελκύει και χορηγούς!

Πραγματικά στενοχωριέμαι όταν διαβάζω τα μηνύματα των ανθρώπων της ομάδας να καλούν τον κόσμο στο γήπεδο! Και αυτός (εμείς) να μην ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο! Αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουμε;

Θα ήταν παράλειψη να μην γράψω κάτι για τα παιδιά που εικονίζονται στη photo και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση με τη στάση τους! Για αυτούς ο ΠΑΟΚ είναι τρόπος ζωής και το αποδεικνύουν έμπρακτα, σε κάθε γήπεδο! Έχουν τον απεριόριστο σεβασμό μου! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...