Η Τούμπα ήταν ... εκκλησία!

Απίστευτα πράγνματα έγιναν χτες -Κυριακή- στο παιχνίδι του βάζελου με τον γάβρο στην πρωτεύουσα...
Daimon4 Daimon4
Η Τούμπα ήταν ... εκκλησία!

Ο τηλεοπτικός φακός αλλά κυρίως τα videos που ανέβηκαν στο youtube κατέγραψαν σκηνές απείρου κάλλους, με πρωταγωνιστές τους οπαδούς των γηπεδούχων, αλλά και κάποιους παράγοντες του γάβρου που φρόντισαν εντελώς επαγγελματικά να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στον μέγιστο βαθμό, αν και νεοφερμένοι στην ομάδα του μαρινάκη...

Τα όσα καραγράφηκαν στην κάμερα, αποτελούν μοναδικό ντοκουμέντο για εξοντωτική τιμωρία των γηπεδούχων που όπως φαίνεται πήραν τελικά μια Πύρρεια νίκη. Μένει βέβαια να αποδειχτεί αυτό και στη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League. Με ενδιαφέρον περιμένω και την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, ο οποίος τελευταία έδειξε μεγάλη ευαισθησία σε θέμετα βίας, ελπίζω φυσικά να μην είναι αυτή ... επιλεκτική.

Στο νου μου ήρθαν τα όσα έγιναν πέρσι στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον γάβρο στην Τούμπα και μπορώ ανεπιφύλακτα να πω, πως η Τούμπα εκείνη τη μέρα ήταν εκκλησία σε σχέση με τα χτεσινά. Προσέξτε στο video που ακολουθεί τι έπεσε στο γήπεδο στο 0:24 και θεωρήστε δεδομένο πως αν έβρισκε άνθρωπο/πους θα τον/τους άφηνε επί τόπου!!!

 

Αν η τιμωρία που θα επιβληθεί στην ομάδα του αλαφούζου, δεν περιλαμβάνει αφαίρεση βαθμών (και μάλιστα αρκετών), θα πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο και εξωφρενική μεροληψία! Πέρσι ήταν οι ευνοημένοι από την εξοντωτική τιμωρία του ΠΑΟΚ, για επεισόδια πολύ μικρότερης έκτασης και πήραν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, φέτος έγιναν οι ίδιοι θύτες και σε μεγαλύτερο βαθμό! Έχει πραγματικά τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε την ποινή που θα τους επιβληθεί, μια ποινή που μπορεί να αλλάξει το βαθμολογικό τοπίο της Super League, όπως συνέβη και πέρσι όταν αφαιρέθηκε από τον Δικέφαλο αυτό που κέρδισε στα γήπεδα.

Είμαι σίγουρος πως θα χρειαστεί να επανέλθω στο θέμα, λίαν συντόμως...  

Διαβάστε ακόμη...