Έστειλε μήνυμα ...

Ένα από τα σημεία στα οποία ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στάθηκε ιδιαίτερα στη χτεσινή του ομιλία στην Πυλαία ήταν το θέμα της συμπεριφοράς του κόσμου στα παιχνίδια του Δικεφάλου...
Daimon4 Daimon4
Έστειλε μήνυμα ...

Ο Σαββίδης  έδειξε ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να σταθεί δίπλα σε όποιον δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα με τη συμπεριφορά του στο γήπεδο. Έδειξε πως δε θέλει να ξαναδεί σκηνές βίας οι οποίες μόνο κακό κάνουν στο σύλλογο και ας μη θέλουν να το καταλάβουν κάποιοι. Χαρακτηριστική η δήλωσή του σύμφωνα με την οποία:  "Όποιος έχει πρόβλημα με τα νεύρα του να βλέπει το ματς από το σπίτι γιατί διαφορετικά χειροτερεύει τη θέση της ομάδας"!

Ποιο συγκεκριμένα σε ερώτηση κάποιου συνοπαδού που παίρνοντας το λόγο, απευθύνθηκε στον Σαββίδη και έθεσε το θέμα αν δηλαδή ο μεγαλομέτοχος θα κάνει κάτι για τη στοχοποίηση του ΠΑΟΚτσή απάντησε:

"Εάν οι ενέργειες των οπαδών κατευθύνονται στο να ενισχύσουν τις θέσεις του ΠΑΟΚ θα κάνω τα πάντα για να μας σέβονται. Κανένα κελί δε θα χωρά ΠΑΟΚτσή. Αν όμως, οι ενέργειες των οπαδών του ΠΑΟΚ δημιουργούν προβλήματα στον ΠΑΟΚ η θέση τους είναι στο κελί!!!! Είμαστε ήδη παθιασμένοι, δεν χρειάζεται η βία..

Σας παρακαλώ φίλοι οπαδοί, όποιος έχει πρόβλημα με τα νεύρα του να βλέπει το ματς από το σπίτι γιατί διαφορετικά χειροτερεύει τη θέση της ομάδας!"

Η αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα των παραπάνω, ήταν ένα ζεστό χειροκρότημα, υπήρξαν όμως και κάποιοι που είχαν άλλη άποψη και άρχισαν να αποδοκιμάζουν αυτούς που χειρκρότησαν. Ελάχιστοι βέβαια, αλλά υπήρξαν.  Είναι φανερό πως ο Σαββίδης έχει στις προτεραιότητές του να μη δει να επαναλαμβάνονται στην Τούμπα κάποια από τα σκηνικά που είδαμε ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια.

Το αν θα το καταφέρει είναι κάτι που θα φανεί με το πέρασμα του χρόνου... 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...