Ξυπνήστε πριν να 'ναι αργά!

Η χτεσινή παρουσία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν το κερασάκι στην τούρτα των ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ εντός έδρας εμφανίσεων της ομάδας του Μπόλονι που έχουν το "χάρισμα", από Κυριακή σε Κυριακή να ισοπεδώνουν την ψυχολογία του κόσμου...
Daimon4 Daimon4
Ξυπνήστε πριν να 'ναι αργά!

Ευθύνες υπάρχουν πολλές για το πέταγμα στα σκουπίδια πολλών βαθμών, ειδικά με ομάδες που ανήκουν στις λεγόμενες μικρομεσαίες. Φυσικά δε στέκομαι μόνο στα αποτελέσματα αλλά και στο τρόπο που η ομάδα προσέγγισε αγωνιστικά αυτές τις  αναμετρήσεις. Είναι ολοφάνερο ότι κάποιοι πραγματικά δεν έχουν αντιληφθεί που βρίσκονται και τι προσδοκίες έχει ο κόσμος από αυτούς...

Παρά την ταπεινωτική χτεσινή ήττα, με δεδομένο όχι μόνο τα προβλήματα αδειοδότησης κάποιων ομάδων, αλλά και τη δική τους αγωνιστική μετριότητα, ο δρόμος για να μας φέρει η φετινή χρονιά κάτι καλύτερο στο φινάλε της παραμένει ανοικτός. Φτάνει βέβαια (σε πρώτη φάση) στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο να αφυπνιστούν όλοι όσοι συσχετίζονται με τον Δικέφαλο (παίκτες - προπονητές) και να αντιληφθούν έστω και την τελευταία στιγμή πως η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο βαριά από όσο φαντάζονται.

Όλοι εσείς που μας αναγκάσετε για μια ακόμα φορά να φύγουμε από την Τούμπα με σκυμμένα τα κεφάλια χτες, έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στη συνέχεια, τόσο της κανονικής περιόδου όσο και των play off. 

Ήταν ευτυχής συγκυρία τα υπόλοιπα χτεσινά αποτελέσματα, καθώς εφόσον ισχύσει η αφαίρεση βαθμών του βάζελου, θα πάμε στη διαδικασία των play off με -2 βαθμούς από τον πρώτο στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, κάτι που δεν είναι αδύνατον να ξεπεραστεί μέσα από τα παιχνίδια. 

 

 

Διαβάστε ακόμη...