Πες τα πράγματα με το όνομά τους!

Η ήττα από τον Ατρόμητο (εντελώς τσάμπα ήττα για μένα), πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις, ωθώντας τον Βλάνταν Ίβιτς να μιλήσει για ... περίεργες συμπεριφορές!
Daimon4 Daimon4
Πες τα πράγματα με το όνομά τους!

Το iq του καθενός μας είναι τέτοιο που θα μπορούσε χωρίς ιδιαίτερο κόπο να βρει εύκολα ποιον ή ποιους εννοούσε ο Σέρβος τεχνικός! Άλλωστε σχεδόν φωτογράφισε πρόσωπα όταν κάλεσε τον κόσμο να δει τις φάσεις των γκολ του Ατρομήτου!

Καταλαβαίνω πως ο Ίβιτς (μετά και τις σημερινές δηλώσεις του) έχει πλέον τεράστιο θέμα με τη διαχείριση των αποδυτηρίων, όπως είχαν και κάποιοι άλλοι προκάτοχοί του εξαιτίας παρόμοιων συμβάντων στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν! Συνήθως σε παρόμοιες καταστάσεις την πληρώνει ο προπονητής, όμως μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε από μια άλλη οπτική γωνία το θέμα και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πρέπει; Σε κάποιους ηγεμονικά αμειβόμενους επαγγελματίες που παίζουν με την τρέλα μας και με τα νεύρα μας συχνά πυκνά;

Ελπίζω -ανεξάρτητα από τα όσα θα βγάλει η σημερινή (28/11) σύσκεψη στο Μακεδονία Παλλάς- να μάθουμε ονόματα αυτών που κάνανε τα αποδυτήρια άνω κάτω, γιατί δε γίνεται αυτό να επαναλαμβάνεται και κάποιοι να τη βγάζουν λάδι... Όποιοι και αν είναι αυτοί!

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει η υπόθεση να μην ξεκαθαρίσει και να μπουν πρόσωπα και καταστάσεις κάτω από το χαλάκι! Αυτό έγινε στο παρελθόν και η αρρώστια παρέμεινε στην ομάδα! Και να που ξαναβγήκε στην επιφάνεια!

  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...