Ήττα με ... υποθήκη τίτλων!

Μπορεί η ομάδα volley του ΠΑΟΚ να γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, όμως είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως από χτες κάποιους τους έζωσαν τα φίδια...
Daimon4 Daimon4
Ήττα με ... υποθήκη τίτλων!

Οι παίκτες του Καλμαζίδη, θα μπορούσαν να φύγουν από το "Μελίνα Μερκούρη" με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές τους αν ο Γεροθόδωρος δεν άφηνε το στίγμα του στο δεύτερο σετ, το οποίο τελείωσε 32-30, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το διπλό δώρο του διαιτητή στις τελευταίες φάσεις του σετ!

Δεν θα κρίνω αν έγιναν σκόπιμα ή όχι τα λάθη! Στο φινάλε δεν με ενδιαφέρει κιόλας! Το μήνυμα από το χτεσινό παιχνίδι πέρασε προς όλες τις κατευθύνσεις και ήταν ξεκάθαρο...

Με Γκόμεζ, Ντάντε και Ανδρεάδη ψάξτε για τον δεύτερο! Ένας πλήρης ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί και φέτος ΚΑΝΕΝΑΝ! Πιστεύω πως θα σηκώσει κούπες γιατί απλά ο Καλμαζίδης έχει φτιάξει μια ομαδάρα!!! Ένα πραγματικό σύνολο, με πολύ μεγάλο βάθος πάγκου, μια πληρέστατη ομάδα που μπορεί να πετύχει πάρα πολλά! 

Όταν λοιπόν γάβρε, χτες έφτυσες αίμα για να κερδίσεις αυτόν τον ΠΑΟΚ, τι θα πάθεις όταν τον βρεις πλήρη μπροστά σου; Τα υπόλοιπα στο F4 του League Cup που είναι προγραμματισμένο να γίνει στη Λευκωσία στις 26-27 Γενάρη. Εκεί που την ομάδα της Μουνιχίας την περιμένει πολύ πίκρα!!! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...