Πόνος - Απογοήτευση - Όνειρα - Κατάντια

To μέλος του paokmania με το nick name unforgiven1926, μάς έστειλε το παρακάτω κείμενο με αφορμή την τραγική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι...
Αναγνώστες
Πόνος - Απογοήτευση - Όνειρα - Κατάντια

"Απογευματάκι Πέμπτης 16\03\2013. Ακόμη μία δύσκολη μέρα. Κάθισα να γράψω και να μοιραστώ μαζί σας λίγες σκέψεις μου γιατί αλλιώς θα σκάσω. Καθώς αναλογιζόμουν όλα αυτά που έχουν συμβεί φέτος, συγχωρέστε με, αλλά στο μυαλό μου και στην καρδιά μου αυτές οι λέξεις πρόβαλλαν για τον ΠΑΟΚ μας. Ναι, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δικός μας και αυτό δεν μπορεί να μας το πάρει κανείς.

Πόνος

Φαντάζομαι πως όλοι μας πονέσαμε από τον τρόπο που για ακόμη μία φορά χάθηκε ένας τίτλος . Με τα χέρια κάτω. Ευκαιρία χαμένη να χαρούν , πιο πολύ από όλους, τα παιδιά μας και στο σχολείο τους να τραγουδάν για την ομαδάρα τους.

Απογοήτευση

No Garcia No Party.Για να προλάβω κάποιους που ίσως με χαρακτηρίσουν ως προσωπολάτρη αυτό που με απογοήτευσε είναι ο άνανδρος τρόπος και το παρασκήνιο που στήθηκε για να διώξουμε έναν Ανδρα. Αυτά δεν ταιριάζουν σε μας.

Όνειρα

Αναμφισβήτητα η έλευση Σαββίδη δημιούργησε όνειρα και μεγάλες προσδοκίες. Μέχρι σήμερα καλούμασταν όλοι να σταθούμε δίπλα του, να τον στηρίξουμε.'Ομως θα πρέπει και ο ίδιος να καταλάβει καλά πως η στήριξη και η υπομονή κερδίζονται, δεν χαρίζονται.

Κατάντια.

Είναι μεγάλη κατάντια και δύσκολα εγώ προσωπικά να το καταπιώ το γεγονός πως ακόμη και τώρα ακατάλληλοι άνθρωποι εξακολουθούν να παίζουν με τη μοίρα του ΠΑΟΚ μας. Ναι, καλά καταλάβατε. Μιλάω για τη γνωστή κλίκα που ακόμη έχει το θράσσος και παίρνει μισθό. Που ένα συγνώμη δεν είχαν να πουν σε όλους εμάς που τους δώσαμε απλόχερα και αυτοί μόνο πήραν. Αν είχα κύριοι την ΤΙΜΗ και την ΧΑΡΑ να υπηρετήσω τον ΠΑΟΚ μας από οποιοδήποτε πόστο τουλάχιστον θα το έκανα χωρίς να θέλω και μισθό. Ναι μπορείτε να με πείτε και χαζό και φελλό και ότι άλλο θέλετε. Είμαι όμως απολύτως σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που θα το έκανα. Και για να σας προλάβω δεν αναφέρομαι φυσικά στους μοχθούντες υπαλλήλους που εργάζονται για το καλό του ΠΑΟΚ αθόρυβα και μεθοδικά, αλλά για αυτούς που πάντοτε με ξένες πλάτες πουλάνε λεζάντα και φτιάχνουν όνομα.

Συνοψίζοντας με όλη μου την καρδιά θέλω να ζητήσω από όλους σας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί εσείς όλοι είστε ο ΠΑΟΚ μου και χωρίς εσάς δεν υπάρχω.

Εύχομαι, αν και με όσα βλέπω να γίνονται μέχρι τώρα δυστυχώς δεν το πιστεύω, να ζήσουμε όλοι μαζί μέρες χαρούμενες και μάγκικες.

Μεγάλη μου τιμή που είμαι ένας από σας!"

Διαβάστε ακόμη...