Θυμίζοντας καιρό τουρκοκρατίας: Λεύτερος ή ΠΑΟΚ

Το μέλος του paokmania, guardian4, μάς έστειλε το κείμενο που ακολουθεί και αναφέρεται στους συνοπαδούς  που κρατούνται, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, στις φυλακές ...
Αναγνώστες
Θυμίζοντας καιρό τουρκοκρατίας: Λεύτερος ή ΠΑΟΚ

"Θέλω να πω σε όλους μας δυό λόγια για μια κατάσταση που βιώνει ο ΠΑΟΚ. Ένα φαινόμενο που όλοι μας παρατηρούμε. Να μιλήσω για κάποια παιδιά που είναι σήμερα στη φυλακή.

Για παιδιά που δεν έκαναν κάποιο έγκλημα, αλλά ζούσαν στον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο τους. Που ζούσαν για την Κυριακή, όπως κάθε ΠΑΟΚτσής, ανέκαθεν. Παιδιά όπως όλοι μας. ΝΑΙ, όπως όλοι μας.

Που είχαν την παρέα τους, τους φίλους τους, τους τσακωμούς τους, τα καλά και τα στραβά τους όπως όλοι μας. Που δάκρυζαν στις χαρές, αλλά και στις λύπες του ΠΑΟΚ.

Έχει παρουσιαστεί γενικότερα μια εικόνα, για κάποιο λόγο, για τους κακούς οπαδούς του ΠΑΟΚ. Για εγκληματικές οργανώσεις, μαφίες πολλαπλής βαθμίδας και ίσως μισθοδοσία δολοφόνων. Αν ήμασταν τόσο κακοί όσο λένε, με τσεκούρια, σπαθιά, όπλα, και δεν ξέρω 'γω τι άλλο, θα υπήρχαν, σίγουρα, και πολύ τραγικές συνέπειες, με ακρωτηριασμούς, απώλειες ζωής κτλπ. Που όπως ξέρουμε όλοι παρά πολύ καλά, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ.

Και σίγουρα όχι από την άμεση επέμβαση των SWAT το καλοκαίρι, αλλά επειδή απλά ο ΠΑΟΚτσης έχει όριο. Εξού και η ανακοίνωση στήριξης από την γειτονική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚτσής δεν σφάζεται με μαχαίρια όπως συμβαίνει Νότια, που όμως δεν βλέπουμε όχι απλά αντίστοιχη ευαισθησία, αλλά καμία ευαισθησία. Ο ΠΑΟΚτσης έχει όρια.

Το ερώτημα όμως δεν είναι γιατί δεν συμβαίνει στους άλλους ... αλλά γιατί συμβαίνει σε μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι: Τα παιδιά αυτά δεν είναι φυλακή γιατί είναι εγκληματίες, αλλά γιατί είναι ΠΑΟΚ.

Ούτε σκότωσαν, ούτε έσφαξαν ούτε λήστεψαν από καμιά τράπεζα, ούτε έκλεψαν από το δημόσιο, ούτε πήγαν να πάρουν τα λεφτά των Ρώσων από την τράπεζα της Κυπρου. Απλά ακολουθούσαν την τρέλα τους.

Είμαστε σίγουροι ότι κρατούνται υπό ύψιστη ασφάλεια, κάτι που το διαπιστώνουμε εξάλλου και καθόλη την διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Απορώ πως δεν εκφράζεται η ανησυχία των ΜΜΕ, ότι υπάρχει κίνδυνός να διαφύγουν μέχρι ... και οι ΠΑΟΚτσήδες, από τα Τάρταρα να βγάλουμε σε συναγερμό τα υποβρύχια .

Πρέπει να γίνει κατανοητό αυτό το σημείο. Δεν είναι γραφικότητα, είναι πραγματικότητα. Ο κάθε ΠΑΟΚτσής, κάθε φόρα που πάει σε ένα εκτός έδρας ματς, έχει πιθανότητα να βρεθεί πίσω από ένα κελί, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, πριν καλά καλά το καταλάβει. Ανοιγοκλείνουν τα μάτια στα καλά καθούμενα και τη μια στιγμή έχει σκάσει το δακρυγόνο και την άλλη βρίσκεσαι να σκύβεις για να μπεις στο περιπολικό.

Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ξέρουν τι λέω όσοι ακολουθούν την ομάδα στα εκτός έδρας. Και επίσης ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι νιώθουν την μυρωδιά της στενής ΠΛΕΟΝ και όσοι είναι έξω από την Τούμπα πριν από κάθε παιγνίδι, αφού το φαινόμενο έχει φτάσει κυριολεκτικά, έξω απ το σπίτι μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΟΤΙ, Ο ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ που φοράει φανέλα με τον ασπρόμαυρο δικέφαλο, είναι στοχοποιημένος και θεωρείται ΦΑΒΟΡΙ εγκληματικού στοιχείου, αλλά και πιθανή λύση ανοικτής εγκληματικής υποθέσεως. Και αυτό το ξέρει το λιγότερο από το βλέμα που συναντάται με τα όργανα ομαλής διεξαγωγής του αγώνος.

Πρόσφατη απόδειξη η δήθεν σύσταση εγκληματικής οργανώσεως.

Κάλεσαν στο δικαστήριο 60 άτομα, και η υπόθεση αφορούσε άλλους τόσους που τους κάνανε κανονικά ντου (σαν ΔΝΤ), μες στα σπίτια τους, τα ξημερώματα και τους πήραν από τις οικογένειες τους, λες και ήταν βαρώνοι ναρκωτικών, λες και τους ψάχναν από καιρό, και ήρθε η μεγάλη στιγμή να τους έπιαναν στα πράσα λες και είχαν βρει ... τα κλεμμένα!

... Στιγματίζοντας τα στον περιβάλλοντα τους χώρο, αλλά και κατ επέκταση στη κοινωνία... Ως εγκληματικά στοιχεία.

Είναι ένα θέμα που άφορα όλους μας, και μας άφορα ακόμα περισσότερο γιατί είναι παιδιά, που κάθονται σε λίγο, ένα ολόκληρο χρόνο στη φυλακή επειδή είναι ΠΑΟΚ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ.

Ένα χρόνο που καταστρέφεται, το παρόν και το μέλλον τους.  Η ζωή τους.

Όσο άφορα τώρα για τις ανακοινώσεις που βγαίνουν , ή για τις πορείες για αυτό το θέμα: Τσακάλια πρέπει να καταλάβετε ένα πολύ απλό πράγμα. Κάθε φόρα που κάθεστε και τρώτε ένα πιάτο φαγητό, κάθε φόρα που πίνετε τη φραπεδιά σας, κάθε φόρα που περνάτε ένα καλό απόγευμα με την παρέα, κάποια παιδιά σαν ΕΣΑΣ, που αγαπούν παθητικά τον ΠΑΟΚ, που μάτωσαν και δάκρυσαν για αυτή την ομάδα περνούν ΑΔΙΚΑ, ακόμα μια ώρα στο σκοτεινό κελί, για τον ΠΑΟΚ, και η μόνη τους ελπίδα, η μόνη τους ελπίδα και σκέψη, είναι η δίκη μας συμπαράσταση, και πίεση για να βγουν από κει.

Κάθε ώρα που περνάει, και τώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο, είναι εκεί μέσα, και πάλι, μετρούν τα λεπτά.

Είμαι σίγουρος ότι αν καμιά φόρα παίζει και κανα Τούρκικο στη στενή, θα νιώθουν, κανονικά ότι ζουν στη Τουρκοκρατία. Σε κελιά όπως και τότε. Στην ιδια γλώσσα. Με ξένο κυρίαρχο, βαριές φορολογίες, θανάτους, βιασμούς, και μια οικονομική, πλέον στις μέρες μας δουλεία. Θα συγκρίνουν την τότε σκλαβωμένη Ελλάδα με τη σημερινή Λεύτερη.

Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους και να διεκδικήσουμε το δίκιο μας.

Γίνονται ΟΛΕΣ οι δυνατές κινήσεις και όχι επιλεγμένες.

Ο οποιοσδήποτε τρόπος για να βοηθήσουμε.

Γιατί είμαστε όλοι αδέρφια και αν δεν βοηθήσουμε εμείς, που είμαστε η οικογένεια, ποιος θα βοηθήσει;

Υ.Γ. Και τους δικούς μας τους πιάσατε με θερμική διόπτρα, ελάτε , πείτε στον κόσμο την αλήθεια.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ. ... Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ".

guardian4

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...